18 / 04 / 2024

Kayaöz İnşaat adres

Kayaöz İnşaat adres

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaya Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Gökkaya tarafından kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Öz İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Fatih Özbilici ve Meriç Özbilici ortaklığında kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kayaöz İnşaat adres Haberi

Kayaöz İnşaat adres

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek, 2. Mühendislik müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, 3. Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, 4. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve bu tesislerin imalatını yurt içinde veyahut dışında pazarlamak, konusu ile ilgili olarak maden ocakları açmak ve işletmek TEMİZLİK 1-Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket konusu ile ilgili her...