29 / 03 / 2024

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları!

Adım İstanbul'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Kayaşehir Adım İstanbul fiyatları 406 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşacak olan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satılık daire teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat!

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirlenen projede 615 adet konut ve 120 adet ticari birim yer alıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme koşulları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Adım İstanbul projesitoplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Kayaşehir Adım İstanbul satış ofisi!

8, 30 ve 32 katlı kule ve 11, 16 ve 17 katlı bloklardan oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. Kayaşehir Adım İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Kayaşehir Adım İstanbul daire fiyatları!

Toplam 16 bin 463 metrekare alanda yükselecek olan projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor. Kayaşehir Adım İstanbul daire fiyatları 406 bin 800 TL’ den başlangıç gösteriyor.

Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alanda inşa edilecek. Peki Kayaşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

Kayaşehir Adım İstanbul 600 daireden oluşacak!

Emlak Konut GYO’nun peş peşe hayata geçirdiği hasılat paylaşımı projelerle dikatleri üzerine çeken Kayaşehir’e bir yeni proje daha geliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir fiyat!

İntaya-İntes ve Eyg Yapı tarafınan Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da fiyatlar 696 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. 

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir güncel ödemeleri 60 ay vade farksız olarak yapılabiliyor. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul güncel ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesi İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Adım İstanbul Evleri Başakşehir ödeme seçenekleri!

Adım İstanbul Evleri projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Adım İstanbul ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Adım İstanbul'da 120 ay vade fırsatı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da 10 yıl kadar olan vadelerde 0.45'ten başlayan vade fırsatı sunuluyor.. 

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi!

Başakşehir Adım İstanbul 2017 fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Adım İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve 60 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Adım İstanbul fiyatları 2017!

Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Adım İstanbul projesinde fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası!

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Adım İstanbul güncel ödeme kampanyası 2017!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Adım İstanbul güncel daire fiyatları!

İstanbul, Kayaşehir'de konumlandırılan Adım İstanbul güncel daire fiyatları 625 bin TL'den başlıyor. Projede 20 yıla varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul Emlak Konut kampanyası!

Arsa alanı 16 bin 423 metrekare olan Adım İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde konumlandırılıyor. İşte Adım İstanbul Emlak Konut kampanyası...

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat Haberi

Kayaşehir Adım İstanbul fiyat

Adım İstanbul Başakşehir iletişim detaylarına değinmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.


Kayaşehir Adım İstanbul Konutları

Ev büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar ulaştığı projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Adım İstanbul sosyal kullanım alanları

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede ortak seçenekleri arasında oyunma odaları, oyun havuzları, çocuk oyun alanları, hamam, kapalı yüzme havuzu, fitness center ve dinlenme terasları yer alıyor.


Başakşehir Adım İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Konuma göre Kayaşehir'de Evvel İstanbul'a yakın yerde hayata geçirilen projede daire teslimleri 2018...