24 / 04 / 2024

kaynağı belirsiz para

kaynağı belirsiz para

Türkiye'nin finansman açığını kaynağı belirsiz kaynaklardan gelen parayla gidermeye çalıştığını belirten İktisatçı Mustafa Sönmez önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak görülebileceğini söyledi.

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

'Önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak olabilir'

Türkiye'nin finansman açığını kaynağı belirsiz kaynaklardan gelen parayla gidermeye çalıştığını belirten İktisatçı Mustafa Sönmez önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak görülebileceğini söyledi.

Dolar ve altın patlamaya doğru gidiyor iddiası! Dolarda yeni zirve ne olacak?

TÜİK'in açıkladığı dış ticaret verisi, dolar öğüten Türk ekonomisinin döviz ihtiyacı ve net hata noksan kalemiyle gelen kaynağı belirsiz para, dolarda ve altının son çeyrekteki performansını nasıl etkileyecek? İşte beklentiler...

Vladimir Putin: Kripto paraları enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimlerini enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken olduğunu söyledi.

1958 yılında inşaata 150 milyon lira para sarf edilmiş!

1959 yılında inşaat yaptıranların sayısı, 1958 yılına göre artmış. 1958 yılında İstanbul'da 684 tane ev, 644 tane apartman inşa edilmiş. Aynı yıl inşaata 150 milyon lira para sarf edilmiş.

Deniz GYO Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.

Emlak vergisinde para iadesi!

Emlak vergisinde tek mesken sahipleri için sıfır oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. Muafiyetten habersiz bir şekilde ödeme yapanlara vergi iade edilebiliyor. İşte emlak vergisinde para iadesi esasları..

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Hilti, Türkiye’de insan kaynağına büyük yatırım yapıyor!

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nden doğup global bir marka haline gelen ve bugün inşaat endüstrisine ileri teknoloji ürünlerle çözümler sunan Hilti, Türkiye’de insan kaynağına büyük yatırım yapıyor...

Hane Plus'ta tapular ne zaman teslim edilecek?

Temmuz ayında iflas erteleme kararı aldıran Ukra İnşaat projelerinden Hane Plus'ta halen tapu teslimleri yapılmadı. Hane Plus projesinde tapu teslimleri yapılması için para kaynağı bekleniyor.

Isparta'da şifalı balıkların su kaynağı korumaya alınıyor!

Isparta'da şifalı balıkların su kaynağı korumaya alınıyor. ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Aslandoğmuş Köyü'nde, özellikle cilt hastalığı tedavisine iyi geldiğine inanılan balıkların yaşadığı Ilıca su kaynağı, korumaya alınıyor.

Belirsiz süreli kira sözleşmesi örneği!

Sözleşmede kira süresi belirtilmezse, bu sözleşme belirsiz süreli kira sözlemesi oluyor. Ayrıca sözleşme süresinin aşılması halinde de sözleşme belirsiz süreli olma niteliği kazanıyor. İşte belirsiz süreli kira sözleşmesi örneği..

Belirsiz süreli kira sözleşmesi nedir?

Kira sözleşmeleri, belirli bir süre için yapılabiliyor. Peki, belirsiz süreli kira sözleşmesi nedir? Belirsiz süreli kira sözleşmesi nasıl feshedilir? İşte Borçlar Kanununda yer alan belirsiz süreli kira sözleşmeleri...

kaynağı belirsiz para Haberi

kaynağı belirsiz para

Dış ticaret açığındaki artışa dikkat çeken İktisatçı Mustafa Sönmez, cari açık rakamında görülecek tabloya paralel olarak Türkiye'nin önemli bir finansman sorunuyla karşı karşıya kalabileceğini belirterek, dövizin ciddi bir atağın eşiğinde olduğunu söyledi. Sönmez, "Önümüzdeki haftalarda dövizde ciddi bir atak görmek mümkün" diye konuştu.

İktisatçı Mustafa Sönmez  Türkiye'nin dış borcunun ve cari açığının giderek arttığını vurgulayarak, bunu finanse etmek için olabildiğince kaynağı belirsiz kanallardan döviz temin edilmeye çalışıldığını söyledi.

Gazete Durum'a açıklamalarda bulunan Sönmez, dış ticaret açıklarının bir süre sonra finanse edilemez hale gelmesi durumunda döviz kurlarının yeni bir atak yapabileceğini ileri sürdü.

Euro ile ihracat kayıplara neden oluyor

Avrupa'da yaşanan resesyona dikkat çeken Sönmez, resesyon nedeniyle Avrupa pazarında daralma olacağını, Türkiye'nin euro ile yaptığı ihracatın da dolar karşısında değer kaybetmesine neden olacağını söyledi....