26 / 04 / 2024

kayseri 1/5 binlik imar planı

kayseri 1/5 binlik imar planı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "1/5000'lik haritalara işlenmesi dahil, sondaj çalışmaları dahil şu an devam ediyor. İnşallah temmuz ayına kadar biz bu projeleri ve sondaj çalışmalarını bitireceğiz. Bu yılın ikinci yarısında da yapım ihalesine çıkacağız" dedi.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap ihalesi 12 Şubat'ta!

Kayseri İncesu 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayseri-Ankara arası YHT ile 1,5 saate inecek!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Hızlı tren projesi yatırımına bu yıl başlanmasını bekliyoruz. Proje ile Kayseri-Ankara arası 1,5 saate inecek.” dedi. 

1/5 binlik imar planı 10 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Ekinci 1/5 binlik imar planının onaylanması halinde sektörün en az 10 bin kişiyi istihdam sağlanacağını söyledi.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Kayseri'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri 1. satış memurluğu Kocasinan Pervane Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 5,2 milyon TL olarak belirlendi.

Mersinli müteahhitler 5 binlik imar planı bekliyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Demeği (MERYAP) Başkanı Nesini Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Mersin'de 1/100 binlik plan kabul edildi, sıra 5 binlik planda!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Sinop'un 1/5 binlik imar planına itiraz!

Sinop Çevre Dostları Derneği, Sinop Belediye Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5.000 ölçekli Sinop Nâzım İmar Planına, ekolojik planlama ilkeleri ve kamu yararına uymadığı gerekçesi ile itirazda bulundu.

Mersin'de fiyat artışının engellenmesi için 1/5 binlik plan çıkarılmalı!

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESIAD) Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Mersin'de konut fiyatlarındaki suni artışın önlenmesi, maliyetlerin yükselmesinin önlenmesi için 1/5 binlik planın çıkarılması gerektiğini söyledi.

1/25 binlik planlar, 50 yıllık planlama anlamına geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 1/25 binlik planları en yetkili kurumlardan olan İTÜ'nün 2,5 yılda hazırladığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, "Planı yapanlara 'Bana bile sormayın, bilimin gereğini yapın' dedim"

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı!

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı.

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları!

TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge Evleri'nde yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 5. Bölge başvuruları 17 Ağustos 2015 tarihinde itibaren başlayacak.

Ukrayna Rusya'dan 1,5 milyar metre küp doğalgaz alacak!

Ukrayna Enerji ve Kömür Sanayi Bakanı Yuriy Prodan, basına yaptığı açıklamaya göre, Rusya'dan satın aldığı doğalgaz hacmini giderek azaltan Ukrayna, yıl sonuna kadar 1,5 milyar metre küp Rus doğalgazı almayı hedefliyor.

kayseri 1/5 binlik imar planı Haberi

kayseri 1/5 binlik imar planı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Geçmişte projeler konuşulduğunda dede, 'ben görür müyüm' demiyordu, 'torunum görür mü' diyordu. AK Parti ile bunlar gerçekten değişti. Artık fikri ortaya koymak ile sonucu görmek arasındaki mesafeler çok çok kısaldı." dedi.


Arslan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valiliğini ziyaret etti. Arslan, valilik girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, işleri yerinde tartışabilmenin, yerinde konuşabilmenin ve çözümleri yerinde üretecek olmanın memnuniyetiyle Kayseri'de olduklarını belirtti. 


Türkiye'nin büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını, bu büyük değişim ve dönüşümü de ortaya koyduğu büyük hedeflere erişmek için gerçekleştirdiğini aktaran Arslan, şöyle devam etti:


"Bunların başında da ülkemizin artık yüksek hızlı trenlerle tanışmış olması, ülkemizin yüksek standartlı, bitümlü sıcak karışım asfalt bölünmüş yollarla tanışmış olması, havacılıktaki değişim, dönüşüm, haberleşme sektöründeki değişim...