24 / 04 / 2024

Kayseri arsa satış ihalesi

Kayseri arsa satış ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde 8 milyon 852 bin 574 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

Kayseri Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis alanı arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri'de 15.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü; Kayseri İli, Melikgazi ve Talas ilçelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 735 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkuller için ihale tarihi 3 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı vasıflı gayrimenkul 7 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İki ilde 27 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri ve Düzce'de yer alan toplam 27 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalesi 13 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Kayseri arsa satış ihalesi Haberi

Kayseri arsa satış ihalesi

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi'nde 24 derslikli ortaokul binası inşa edecek. Okul binası için 8 milyon 852 bin 574 TL bedel ile arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik ve 298 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre 30/04/2019 tarihinde saat 10:00 Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü İhale Salonunda toplanacak Komisyon marifetiyle PAZARLIK USULÜ ile yapılacaktır.
2 - Tablo 2 de belirtilen taşınmazın tahmini bedeli olan toplam 8.869.009,00 TL üzerine artırım yapılmak suretiyle teklif alınacak, ihale sonucu oluşan bedel ile 8.852.574,00 TL inşaat maliyeti arasında Hazine lehine oluşan fark bedel Hazineye...