29 / 03 / 2024

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bütçe

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bütçe

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Felahiye, Kayapınar ve Büyük Toraman mahallelerinde mini futbol sahaları yapacak. İlçe ve mahallelerinde inşa edilecek olan bu mini futbol sahalarının yapımı için ihale düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kırsal hizmetlere 25,6 Milyon TL ayırdı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, gündeminde bulunan 70 maddeyi görüşerek karara bağladı. Meclis toplantısında ayrıca bazı cadde ve sokaklara verilecek olan isimlerle ilgili komisyon raporları da sonuçlandırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kocasinan Erkilet'te yer alan 6 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı toplam 29 milyon 880 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 106 adet arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan’da bulunan 106 adet konut alanı arsasını satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bütçe Haberi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bütçe


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Felahiye, Kayapınar ve Büyük Toraman mahallelerinde mini futbol sahaları yapacak. İlçe ve mahallelerinde inşa edilecek olan bu mini futbol sahalarının yapımı için ihale düzenlendi. 

Yaklaşık maliyeti 390 bin 655 TL olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle oldu: Atilla Başkurt-Oğba Mühendislik İş Ortaklığı: 309 bin 482 TL, Gökışığı İnşaat: 318 bin 497 TL, Hüseyin Çakmak-Malkoç Yapı İş Ortaklığı: 361 bin 540 TL,Alp İnşaat: 361 bin 823 TL, Başaran İnşaat: 388 bin 359 TL, CTA İnşaat: 388 bin 560 TL, Papatya Peyzaj: 417 bin 946 TL İhale, komisyon tarafından yapılcak değerlendirmenin ardmdan sonuçlanacak. 



Kayseri Anadolu...