25 / 04 / 2024

Kayseri Erciyes kayak merkezi

Kayseri Erciyes kayak merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 300 milyon avro yatırımın planladığı master plan çerçevesinde Erciyes, Türkiye'nin birinci, dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden biri olmak üzere hazırlanıyor.

Kayseri'deki Erciyes modeli kış turizmini cazip hale getirecek!

Kış aylarının vazgeçilmez sporları arasında bulunan kayak turizmi, Türkiye'de ilk kez Kayseri'de uygulanan Erciyes A.Ş. modeliyle geniş tabana yayılıp, fiyat bakımından cazip hale getirilecek.

Erciyes kayak sezonuna iyi başladı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Kayserideki Erciyes 'teki pistler hafta sonu boyunca kayakçılarla doldu taştı. Türkiye'nin kayak sezonunu ilk açan turizm merkezi olan Erciyes, hafta sonu oldukça yoğundu.

Mehmet Özhaseki: Türkiye'ye örnek bir belediye olduk!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi büyütecek ve bu şehre prestij katacak büyük projeleri kendi imkanlarıyla hayata geçirerek, Türkiye'ye örnek bir belediye olduklarını bir kez daha ispatladıklarını söyledi...

Erciyes suni karla SOÇİ Olimpiyatlarını aratmıyor!

Türkiye ’de uzun yıllardır görülmeyen bir kuraklık yaşanıyor. Barajlar susuz, dağlara da kar düşmüyor. 16 kayak merkezi olan Türkiye’de çoğu tesis açılamadı. Erciyes, yeni pistleriyle kayak gözdesi oldu. Ama pistlerdeki karın yüzde 90'ı yapay...

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kayseri'de kira kavgası! 1 yaralı!

Kayseri’de erkek kuaförü İsmail Erciyes, kira borcunu ödemesini isteyen dükkan sahibi Osman Aydoğdu'yu çıkan tartışmada bıçakladı. Osman Aydoğdu yaralandı. 

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Kayseri Erciyes kayak merkezi Haberi

Kayseri Erciyes kayak merkezi

Kayseri'ye, yeni Davos kazandırılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 300 milyon avro yatırımın planladığı master plan çerçevesinde Erciyes; pistleri, otelleri, yeme içme alanlan, eğlence merkezleri, kongre merkezleri, sosyal donatılan ve alt yapısı ile Türkiye'nin birinci, dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden biri olmak üzere hazırlanıyor. 


Yeni yatırımlarla dünyanın sayılı kış sporları merkezleri arasına girmeyi hedefleyen Erciyes, yılda 3 milyon turist ağırlayan Kapadokya ile birbirine entegre edilecek ve "Cultural Sking" yani kültür kayağı konsepti oluşturulacak. Böylece yurt dışından gelen turistler, 3 gün Kapadokya, 4 gün Erciyes olmak üzere bir paket tur satın aldığında iki farklı turizm çeşidini bir arada yaşamış olacak. Projenin anlatıldığı toplantıda konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Deniz-kumgüneş turizminde yakalanan başanyı bu programla yakalayabiliriz. Yatırımlarımız tamamlandığında 100 milyon avro dolaylı, milyon avro...