25 / 04 / 2024

Kayseri hastane

Kayseri hastane

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Develi’de yapımı devam eden 150 yataklı hastane inşaatının yüzde 85 oranında tamamlandığını açıkladı.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Büyükşehir 58 dükkanı satışa çıkarıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak 2018 tarihinde iki önemli ihale yapacak. Bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri ve yine hastane karşısında bulunan konut ve konut+ticaret alanı arsaları ihale ile satışa çıkacak.

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

Kayseri Şehir Hastanesi Aralık'ta açılacak!

Yaklaşık 5 yıldır inşaat çalışmaları devam eden Kayseri Şehir Hastanesi’nin Aralık ayında açılması planlanıyor. Hastane inşaatının yüzde 94'ü tamamlandı.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Kayseri Belsin-Hastane raylı sistem hattı geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi'nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı...

Kayseri Bünyan'a hastane müjdesi!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "İlçemizi bölgesinde bir sağlık üssü haline getirecek yeni bir hastane için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Kayseri'ye 850 metrelik yeni köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hastane ve İstasyon Caddesi'ndeki trafik akışını kesintisiz hale getirecek olan 850 metrelik köprü geçişi projesi hakkında incelemelerde bulundu.

Kayseri'deki hastane inşaatlarında son durum!

Kayseri, özel sektör yatırımlarının artmasıyla bulunduğu bölgenin sağlık üssü haline geldi. 13'ü kamuya, 17'si özel sektöre ait 30 hastane var kentte. Çevre illerden tedavi için yılda 3 milyon hasta geliyor.

Kayseri şehir hastanesinin finansmanı tamam!

Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olan bin 583 yataklı Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü aynı zamanda finansmanı sağlanan ilk şehir hastanesi oldu. Hastane 1583 yatak kapasiteli olacak.

Kayseri hastane Haberi

Kayseri hastane

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapımı bir türlü bitirilemeyen Develi Devlet Hastanesi'nde incelemeler yapan CHP heyeti ilginç bir manzara ile karşılaştı. Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; yüklenici firmanın işi bıraktığı Kayseri Develi Devlet Hastanesi inşaatında alt yükleniciler de bir bir iş bırakıyor.

“900 BİN LİRA ALACAĞIMIZ VAR”

Develi Devlet Hastanesi'nin inşaatında asma tavan işlerini yapan alt yüklenici firma sorumlusu ile karşılaşan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP'li, inşaatın durumuyla ilgili sordukları soru karşısında aldıkları cevapla şaşkınlığa düştüler. Artık malzeme getirmeyeceğini söyleyen yüklenici firma sorumlusu “Bize, ‘Artık malzeme getirmeyin' dediler. Zaten içeride 900 bin lira alacağımız var. Bizim de 400 bin lira malzeme aldığımız yerlere borcumuz var. Bunun karşılığında sıralı çekler yazdık. Paramızı alamadığımız için çeklerimiz yazılmasın diye önce kendi...