28 / 03 / 2024

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.



Kayseri Bünyan ilçesinde yaptırılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı açıklamada, 75 yataklı yeni devlet hastanesinin proje çalışmalarının başladığını, bu yıl içinde temel atma aşamasına getirilmesi için çalıştıklarını ifade etti.


Yeni hastane için arsa sorununu hayırseverlerin desteğiyle çözdüklerini, yer tesliminin yapılarak proje ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Gülcüoğlu, şunları kaydetti:


"Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığından gelen teknik ekip, belediyemiz tarafından tüm imar işlemeleri yapılarak hastane yapılmak üzere tahsisi gerçekleştirilen alanda incelemelerde bulundu. Şimdi sadece Bünyan'a değil çevre ilçelerimize de rahatlıkla hizmet verebilecek 75 yataklı modern bir hastane projesi hazırlanıyor. Sonrasında inşaat yapımı için ihale süreci beklenecek. Projenin biran önce hayat bulması için gayret ediyoruz. Kapılarını her zaman bizlere açan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bakanlarımıza milletvekillerimize, Sağlık Hizmetleri Planlama Daire Başkanımıza, ilçemiz adına emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başhekimimize, belediye meclis üyelerimize, İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."




AA


Geri Dön