28 / 03 / 2024

Elmadağ'a yeni devlet hastanesi yapılıyor!

Elmadağ'a yeni devlet hastanesi yapılıyor!

Elmadağ'da yeni devlet hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; ' Elmadağ değişiyor ve gelişiyor. Yeni yapılacak hastanemiz buna örneklerden biridir ' dedi.



Elmadağ'da yeni devlet hastanesi çalışmaları hızla devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "Elmadağ değişiyor ve gelişiyor. Yeni yapılacak hastanemiz buna örneklerden biridir. Mevcut hastanemiz Elmadağ halkımızın sağlığı için birçok hizmetler yaptı biliyoruz ama Elmadağ halkına yakışır her türlü hizmetin buradan yapılabileceği daha kapsamlı ünitelerin olduğu bir hastaneye de ihtiyaç vardı. 


Sağlık Bakanı'na ilettik ve bu hizmetin Elmadağımıza kazandırılmasına vesile olduk" diye konuştu. Şahin, şunları söyledi: "Belediyemizce imar plan revizyonları yapılan İlçemiz 1176 ada 3 parselde II bin metrekare alan meydana getirilmiş ve T.C.Sağlık Bakanlığı tarafından mevcut hastaneye ilave 75 yatak kapasiteli, hastanenin yapımı için Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ihalesi yapılmıştır. Şuanda betonarme ve karkas kısmı tamamlanmak üzere olan hastanemizin yapım işleri hızla devam etmektedir." Şalıin; "Hastanemizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını, hastalarımıza şifalar getirmesini ve dertlere derman olmasını diliyorum" dedi. 


Ankara Başkent


Geri Dön