17 / 04 / 2024

Burhaniye'ye yeni devlet hastanesi geliyor!

Burhaniye'ye yeni devlet hastanesi geliyor!

Senelerdir Burhaniyelilerin dört gözle beklediği yeni devlet hastanesi için düğmeye basıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nce bina inşaatı yapımı için ihaleye çıkıldı.



Senelerdir Burhaniyelilerin dört gözle beklediği yeni devlet hastanesi için düğmeye basıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nce bina inşaatı yapımı için ihaleye çıkıldı. Burhaniye’ye yapılması planlanan ve senelerdir Burhaniye halkının hasretle beklediği gün, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı. 15 Ekim 2015 tarihinde, saat 10.30’da, Burhaniye Devlet Hastanesi bina inşaatı yapımı için ihaleye çıkılıyor.


800 günde bitecek

İhale sözleşmesinin ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve 800 günde bitirilecek. İlçeye yapılacak olan yeni hastane binası ihalesi ile ilgili haberin kendilerini oldukça sevindirdiğini dile getiren Burhani,ye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "İlçenin senelerdir yeni bir hastaneye ihtiyacı olduğunu vurguluyorduk. Mevcut hastanemiz yetersiz kalıyordu. Göreve gelmeden önce Burhaniye için yeni bir hastanenin ilçeye kazandırılacağı konusunda söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmek için gerek şahsım gerekse bizi Ankara’da temsil eden büyüklerimiz bu konunun sıkı takipçisi olduk ve sonunda istediğimizi aldık. 15 Ekim’de hastanemizin bina yapım işi ihale ediliyor. Bu süreçte yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


Yeni Şafak


Geri Dön