26 / 04 / 2024

Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi'nin geçici kabulü için TOKİ uzmanlarından oluşan heyet Gümüşhane'ye geldi.



Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi'nin geçici kabulü için binada incelemelerde bulunacak olana heyetin birkaç gün içerisinde çalışmalarını tamamlayarak varsa eksiklikleri raporlayarak müteahhit firmaya bildirmesi bekleniyor. 


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Sağlık Bakanlığı aracılığıyla  TOKİ  uzmanlarından oluşan heyetin inşaatı tamamlanan binada, birkaç günlük çalışma yürüteceklerini söyledi. 


Heyetin hastane binasında proje doğrultusunda eksiklerin olup olmadığını kontrol edeceğini kaydeden Çelebi, "İnşallah eksik yoktur, ancak varsa da firmaya bir süre tanıyacaklar. Firmada bu süre zarfmda eksiklerini tamamlayarak teslim alınma süreci başlamış olacak" dedi. 


Heyette yolun yapımı ile alakalı uzmanların da yer alacağını ifade eden Çelebi; "Hastane yolunun yapımında TOKİ'nin devralacağı bir kısım var. Bu kısımda yapılacak olan fore kazık gibi teknik çalışmaları yaptırmak, yeniden ihaleye çıkartmak gibi çalışmalar için devir işlemi yapılacak" diye konuştu. 


Yeni hastane binasının geçici kabul ile ilgili süreç işlerken, kabulün yapılması durumunda bile yol nedeniyle hastanenin hizmete giremeyeceği öngörüldüğünden dolayı, bu süre zarfmda hastane yolunun bir an önce tamamlanması için çalışmalarm yoğun bir şekilde sürdürüleceği öğrenildi. 




Gümüşkoza Gazetesi



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesinin geçici kabulü için TOKİ uzmanlarından oluşan heyet Gümüşhane’ye geldi. Yeni Devlet Hastanesi’nin geçici kabulü için binada incelemelerde bulunacak olana heyetin birkaç gün içerisinde çalışmalarını tamamlayarak varsa eksiklikleri raporlayarak müteahhit firmaya bildirmesi bekleniyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Sağlık Bakanlığı aracılığıyla TOKİ uzmanlarından oluşan heyetin inşaatı tamamlanan binada, birkaç günlük çalışma yürüteceklerini söyledi.



Anayurt


Geri Dön