29 / 03 / 2024

Kayseri İldem Park açılış

Kayseri İldem Park açılış

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen İldem Park projesi gerçekleşecek olan toplantısıyla Türk perakende sektörüne sunulacak. İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezi yarın saat ll:00'da açılacak.

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri Mustafa Kumlu Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi dua alacak bir projeye daha imza attı. Hayırsever Kumlu ailesi tarafından inşa edilecek olan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşam Merkezi’nin temeli Mimarsinan Parkı içerisinde atıldı. 

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ödül Yapı Alyans fiyatları!

Ödül Yapı Alyans fiyatları haberimizde yer alıyor. Kayseri İldem bölgesinde hayata geçirilen projede 144 konut bulunuyor.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Arven Flora Kayseri fiyatları!

Arven Flora Evleri Kayseri İldem'de Arven Yapı tarafından hayata geçirildi. 60 ay vade imkanı bulunan projede 1.500 TL aylık taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Kayseri'ye yeni hastane müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İldem-Beyazşehir-TOKİ bölgesinde hayata geçirilecek olan hastane için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri 15 Temmuz Milli Egemenlik parkı açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapım çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli Egemenlik Parkı'nı hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri'ye yeni raylı sistem tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi raylı sistem araçları için yeni bir park alanı yapacak

Kayseri İldem Park açılış Haberi

Kayseri İldem Park açılış

İldem Yapı Kooperatifi'nin, 2016'nın son çeyreğinde Kayseri Melikgazi'de hayata geçireceği yeni yaşam projesi İldem Park'ta gerçekleşecek olan büyük buluşmada Türk Perakende sektörünün lider markalarının temsilcileri bir araya gelecek. Kayseri'nin, yepyeni ve modern bir yaşam merkezi ile tanışacağı İldem Park projesini perakendecilerin beğenisine sunacak olan İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda her geçen gün cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezini yarın saat ll:00'da açacaklar. 



Kayseri...