26 / 04 / 2024

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı



İldem Park yatırımcıları. Alışveriş Merkezinin kiralama ve yönetiminden sorumlu şirket Sonae Sierra ve kiracılar, İldem Park Alışveriş Merkezi projesi için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kayseri nin önemli gayrimenkul projeleri arasında yer alan İldem Park Alışveriş Merkezi, İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifleri tarafından geliştirilmektedir. 


İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldıktan sonra kiracılar ile şantiye gezisi yapıldı. 


2016"nın son çeyreğinde Kayseri Melıkgazı de hayata geçirilecek olan İldem Park. keyifli bir alışveriş deneyimi ve zengin sosyal yaşam seçenekleri sunacak. Ziyaretçilerine Türkiye'nin en bilmen markalarını ve uluslararası isimleri sunmaya hazırlanan ve bölgenin en yeni ve en modern yaşam merkezi olacak olan İldem Park, iç ve dış mekanda bulunan geniş terasları ve koridorları ile rahat bir alışveriş mekanı olarak dikkat çekiyor. İldem Park, modern mimari konsepti ile ziyaretçilere ve özellikle sinema ve eğlence ve hobi seçenekleriyle ailelere, keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor İldem Park, 40 bin metrekarelik brüt inşaat alanı üzerinde. 16 bin metrekare kiralanabilir alanı. 4 katlı bina içerisinde 70-100 mağazası ve ıkı katlı 500 araçlık park alanı ile hizmet verecek. İldem Park'a, avantajlı lokasyonu sayesinde, şehir merkezinden ve çevre ilçelerden araba, tramvay, otobüs vasıtasıyla kolaylıkla ulaşılabiliyor. 


Bölgede yaşayanların yerel kültür, yaşam tarzı, ihtiyaç ve alışkanlıklarını dikkate alarak, bu doğrultuda en doğru ve en iyi mağaza karmasını oluşturan İldem Park, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak özel aktivite alanları ve etkinlikleri ile bölgede farklılık yaratıyor. Alışveriş Merkezinin kiralama ve yönetim hizmetleri, uluslararası Alışveriş Merkezi Uzmanı Sonae Sierra tarafından gerçekleştiriliyor. 




Kayseri Haber



Haber Kayseri Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Türk perakende sektörü, Kayseri’nin modern yaşam merkezi İldem Park’ı deneyimlemek için bir araya geldi.


İldem Park yatırımcıları, Alışveriş Merkezinin kiralama ve yönetiminden sorumlu şirket Sonae Sierra ve kiracılar, İldem Park Alışveriş Merkezi projesi için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Kayseri’nin önemli gayrimenkul projeleri arasında yer alan İldem Park Alışveriş Merkezi, İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifleri tarafından geliştirilmektedir.


İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü MaxenceLiagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldıktan sonra kiracılar ile şantiye gezisi yapıldı.


2016’nın son çeyreğinde Kayseri Melikgazi’de hayata geçirilecek olan İldem Park, keyifli bir alışveriş deneyimi ve zengin sosyal yaşam seçenekleri sunacak. Ziyaretçilerine Türkiye’nin en bilinen markalarını ve uluslararası isimleri sunmaya hazırlanan ve bölgenin en yeni ve en modern yaşam merkezi olacak olan İldem Park, iç ve dış mekanda bulunan geniş terasları ve koridorları ile rahat bir alışveriş mekanı olarak dikkat çekiyor. İldem Park, modern mimari konsepti ile ziyaretçilere ve özellikle sinema ve eğlence &obi seçenekleriyle ailelere, keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

İldem Park, 40 bin metrekarelik brüt inşaat alanı üzerinde, 16 bin metrekare kiralanabilir alanı, 4 katlı bina içerisinde 70-100 mağazası ve iki katlı 500 araçlık park alanı ile hizmet verecek. İldem Park’a, avantajlı lokasyonu sayesinde, şehir merkezinden ve çevre ilçelerden araba, tramvay, otobüs vasıtasıyla kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Bölgede yaşayanların yerel kültür, yaşam tarzı, ihtiyaç ve alışkanlıklarını dikkate alarak, bu doğrultuda en doğru ve en iyi mağaza karmasını oluşturan İldem Park, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak özel aktivite alanları ve etkinlikleri ile bölgede farklılık yaratıyor. Alışveriş Merkezinin kiralama ve yönetim hizmetleri, uluslararası Alışveriş Merkezi Uzmanı Sonae Sierra tarafından gerçekleştiriliyor.

İldem-Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi

İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi, 1996 yılında kurulmuştur. Şimdiye kadar gerçekleştirdiği konut projeleri arasında öncelikle A-B grubu altında 1996 -2006 yılları arasında 5000 konut, İldem C grubu adını verdiği oluşum ile 2007-2014 yılları arasında 5200 konut bulunuyor. İldem Kooperatifi tarafından toplamda 10.000’nin üzerinde konut projelendirilmiştir.




Kayseri Hakimiyet


Geri Dön