15 / 12 / 2025

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılış

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılış

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi 2 Mayıs Pazartesi günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılış için hazırlanan müzede incelemelerde bulundu.

Milli Emlak’tan Konya ve Kayseri’de KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kayseri’de yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satış ihaleleri 31 Ekim ve 18 Kasım’da yapılacak. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Kayseri’de KDV’den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri’de yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 21 Ekim ve 22 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Kayseri’de KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri’de yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 29 ve 30 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Kayseri’de satılık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri’de yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler 18 Eylül ve 30 Eylül’de satışa çıkacak.

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Kayseri’de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Kayseri’de yer alan arsa ve arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Satış ihaleleri 16 Eylül ve 23 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak’tan 2 şehirde bin 800 TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri ve Denizli’de yer alan arazileri bin 800 TL’den başlayan bedellerle kiraya verecek. 

Milli Emlak’tan 2 şehirde 2 bin liradan başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri ve Zonguldak’ta yer alan arazileri 2 bin liradan başlayan bedellerle kiraya verecek.

Milli Emlak Kayseri’de 2 yıl taksitle konut imarlı üç arsa satıyor!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri’de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak’tan Çanakkale ve Kayseri’de kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Kayseri’de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleleri Mayıs ve Haziran’da yapılacak.

Milli Emlak’tan iki şehirde 7 bin 500 TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri ve Erzurum’da yer alan arazileri 7 bin 500 TL’den başlayan bedellerle kiraya verecek.

Milli Emlak’tan Bursa ve Kayseri’de kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Kayseri’de yer alan arazileri kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 15 Mayıs ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Ankara ve Kayseri’de KDV’den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri’de yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 7 Mayıs ve 13 Mayıs’ta yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Kayseri’de 18 bin TL’den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri’de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Fiyatların 18 bin TL’den başladığı arsaların satış ihaleleri Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılış Haberi

Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi açılış


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'ye önemli bir müze daha kazandırdı. 2 Mayıs Pazartesi günü törenle açılacak olan Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi, tüm yönleriyle Kurtuluş Savaşı'nı, Anadolu'nun milli mücadeleye katkısını ve milli mücadele kahramanlarını anlatacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, müzeyi ziyaret ederek açılışa hale gelen müzede incelemelerde bulundu. Milli Mücadele Müzesi ile insanlara milli mücadele ruhunu hatırlatmak istediklerini ifade eden Başkan Çelik, Kayseri ve ülkemize çok önemli bir müze kazandırma gururunu yaşadıklarını söyledi.

Müzenin aynı zamanda Kayseri'deki Kültür Yolu projesinin en önemli duraklarından birisi olduğunu dile getiren Başkan Çelik, "Yüzyılı aşkın bir süre şehrin eğitim alanındaki en önemli kurumlarından birisi olan bu tarihi taş mektebi Milli Mücadele Müzesi olarak düzenledik. Binanın zemin katında tarihimizde önemli bir konuma sahip milli mücadele yıllarını...