19 / 04 / 2024

kayseri melikgazide yüksek gerilim hattı yer altınamı alınacak

kayseri melikgazide yüksek gerilim hattı yer altınamı alınacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; enerji nakil hatlarının şehir içinden geçmesinin son derece tehlikeli olduğunu ve ayrıca açık alanda nakil edilen enerjide kayıp meydana geldiğini hatırlattı.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ihalesi 2019'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 142 kilometre uzunluğundaki Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren hattıyla ilgili olarak, "Proje çalışmalarımız tamamlandı. 2019 yılı içerisinde finansman teminini müteakip ihalesine çıkılacaktır." dedi.

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah bugünkü yazısında Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

Ankara-Aksaray-Adana yüksek hızlı tren projesi TBMM'de!

Ankara-Aksaray-Adana ve Antalya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projeleri mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Niğde'den yüksek hızlı tren geçecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Antalya-Kayseri, Adana-Ankara arasında projelendirilen yüksek hızlı trenin Niğde Merkez ilçeden geçmesi yönünde bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Konya-Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 3 sorun mecliste!

Konya-Aksaray- Nevşehir- Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin sorunlar Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından meclise taşındı. Gürer, sorularının Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Kayseri'de Yüksek Hızlı Tren seferleri 2018'de başlayacak!

Kayseri’nin yüksek hızlı tren umudu 4 yıllık bir gecikmeden sonra 2018’de gerçek oluyor. Ankara-Kayseri arasındaki 7 saatlik süreyi 2 saate indirecek proje için bu yıl ihaleye çıkılıyor

Kayserili yüksek katlı bina sevmiyor!

Kayseri’de ev almak isteyenlerin büyük çoğunluğu yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor. Yapılan bir araştırma vatandaşların yüzde 60'ının, 6 ila 10 kat arasında binalarda oturmak istediğini ortaya koydu.

Kayseri’de ev almak isteyenler yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor!

Kayseri’de ev almak isteyenlerin büyük çoğunluğu yüksek katlı binalarda oturmak istemiyor. Yapılan bir araştırma vatandaşların yüzde 60'ının, 6 ila 10 kat arasında binalarda oturmak istediğini ortaya koydu...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 otobüs alımı için ihale yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 adet otobüs alımı için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 15 milyon 538 bin TL olan ihaleye dört firma katıldı. En yüksek teklif 13 milyon 670 bin TL oldu!

kayseri melikgazide yüksek gerilim hattı yer altınamı alınacak Haberi

kayseri melikgazide yüksek gerilim hattı yer altınamı alınacak


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; Kazım Karabekir, Osman Kavuncu, Keykubat, Bel-Sin Beyazşehir, Sakarya, 19 Mayıs ve Tınaztepe mahallelerini kapsayan elektrik hattı üzerinde yer alan yüksek gerilim elektrik aktarma direklerinin kaldırılması için çalışmaların başladığını bildirdi.


Büyükkılıç, enerji nakil hatlarının şehir içinden geçmesinin son derece tehlikeli olduğunu ve ayrıca açık alanda nakil edilen enerjide kayıp meydana geldiğini hatırlattı. Büyükkılıç, Bel-Sin bölgesindeki yüksek gerilim hattı için Enerji Bakanlığı'nca ihale açıldığını ve bu yıl bu açık hattın ortadan kalkacağını belirtti.


Yüksek gerilim hattının yer altı çalışmasına başlanmadan, belediye olarak bu hattın altından geçecek olan 5 bin metre uzunluğundaki alternatif şehir içi yol için şu an ekiplerin çalıştığını ifade eden Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi: “Şehir dışında kalacak diye inşa edilen yüksek gerilim...