27 / 04 / 2024

Kayseri METALSAN üyeleri destek

Kayseri METALSAN üyeleri destek

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Kayseri Bölge Hastanesi çevresindeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Kayseri 12. Bölge Eczacı Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Çelik, ziyarette Yeni Bölge Hastanesi çevresinde oluşacak ticaret ve yaşam alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

Kayseri Yahyalı'da 2017 projeleri konuşuldu!

Yahyalı Belediyesi Başkanı Esat Öztürk, Kayseri Büyükşehir Meclis Üyeleri ile birlikte istişare toplantısı yaptı. Başkan Esat Öztürk, 2017 yılında yapılması planlanan projelerin görüşüldüğü toplantıda açıklamalarda bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı. Toplantı öncesi bu ay başlayan bir uygulama ile son bir ay içindeki Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapılarak meclis üyeleri bilgilendirildi.

TOKİ Kayseri'de 546 konutun kura törenini yaptı!

TOKİ tarafından Kayseri Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 546 konutun kura çekilişi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle yapıldı.

Fenerbahçe'nin Kayseri şubesi açıldı!

Serçeönü Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi'nde bir iş merkezindeki şubenin açılışına, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkan İlhan Ekşioğlu, yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker, Kayseri Şube Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, şube üyeleri ve taraftarlar katıldı.

TCDD'nin özelleştirilmemesi için BTS üyeleri Ankara'ya yürüyorlar!

TCDD'nin özelleştirilmemesi için Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası ( BTS ) üyeleri Ankara'ya yürüyorlar. TCDD'nin özelleştirilmemesi için Van'dan Ankara'ya yürüyen Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası ( BTS ) üyeleri Kayseri'ye geldi.

Tarihi Kentler Birliği Üyeleri Kayseri'de buluşacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, düzenlediği basın toplantısında Tarihi Kentler Birliği üyelerinden yaklaşık 400 kişinin Kayseri’ye geleceğini açıklayarak, şehrin trafiğini rahatlatacak projeler hakkında da bilgi verdi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de düzenleyecek!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Kayseri'yi çok değişmiş ve gelişmiş bulduğunu belirterek, Başkan Özhaseki ile birlikte çok daha farklı bir Kayseri'nin olduğunu söyledi...

GYODER 'Gelişen Kentler Zirvesi'ni Kayseri'de yapacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettiler. Kayseri'de yapılacak olan Gelişen Kentler Zirvesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu...

Mehmet Özhaseki: Kayseri'yi kentsel dönüşüm bekliyor!

Kayseri Mimarlar Odası'nın yeni Başkanı Eda Velibaşoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Mehmet Özhaseki Kayseri'yi kentsel dönüşüm bekliyor dedi...

Kayseri'de icradan 3 milyon 660 bin TL'ye satılık 18 dükkan!

Kayseri 3. İcra Müdürlüğü, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Hallaçoğlu Mahallesi 3426 ada, 21 parselde yer alan bin 994 metrekare arsa üzerindeki 18 dükkanı satışa sunuyor

Kayseri METALSAN üyeleri destek Haberi

Kayseri METALSAN üyeleri destek

2010'da faaliyete geçen METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, aldığı 310 bin metrekare arsanın 66 bin metrekare kapalı alanında 372 iş yeri yaptırdı. 2014'te 50 milyon TL maliyetle dükkanları bitiren kooperatif, bunları hak sahiplerine teslim etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; tasfiye süreci başlatan ve son olarak 3 ay önce kalan 9 bin 200 metrekare arsayı 465 bin TL bedelle satan kooperatif, bu parayı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zor günler geçiren üye 372 esnafa hissesi oranında dağıtttı. 

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı da olan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Övüç, AA muhabirine, 2008'de kurdukları kooperatifin 2010'da faaliyete geçtiğini dile getirdi. 

Demirci, hurdacı, oto tamircisi, mobilyacı ve benzeri dükkanları yapıp bitirdiklerini ve...