20 / 04 / 2024

kayseri Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi

kayseri Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 2 Mart'ta!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mimarsinan projesinde yer alan 66 adet konutun kura çekilişi 2 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Melikgazi Bahçelievler başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler projesinde yer alan 834 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Melikgazi Mimarsinan'da sözleşme dönemi başlıyor!

Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mahallesi Mimarsinan TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. 

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 14 Mart'ta açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde yaptırılan Semt Polikliniğinde incelemelerde bulunuldu. Polikliniğin 14 Mart'ta hizmete gireleceği belirtildi.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 25 Mart'ta açılacak!

Kayseri Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde belediyeye ait alanda yaptırılan Semt Polikliniği'nde sona gelindi. Sona gelinen projenin 25 Mart'ta açılması planlanıyor.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Melikgazi Mimarsinan Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Yazıcıoğlu Bahçelievler’e “Site” yapacak! Yeni proje!

Bahçelievler Code İstanbul projesini bugün satışa sunan Yazıcıoğlu İnşaat, 1 ay sonra bölgede yeni bir projenin daha temelini atacak. Bahçelievler Atatürk Caddesi üzerinde konumlanacak Site İstanbul projesinde resmi satışlar 3 ay sonra başlayacak…

Code İstanbul Bahçelievler görselleri!

Code İstanbul Bahçelievler görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2014 yılı sonunda tamamlanacak olan Code İstanbul Evleri Bahçelievler projesinde 2+1 konutların fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Bahçelievler Code İstanbul adres!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın projesi Bahçelievler Code İstanbul adres nilgileri; Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:41 A / B Bahçelievler / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi!

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Kocasinan'da yükselen Code İstanbul Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar!

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

kayseri Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi Haberi

kayseri Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi

Melikgazi Belediyesince başlatılan Kentsel Dönüşüm Çalışma sonuçlarının çok beğenildiğini ve örnek gösterildiğini şu anda Küçükali mahallesinde çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Kentsel Dönüşüm çalışmaları neticesinde bugün Gültepe, Köşk, Yıldırım Beyazıt, Keykubat, Konaklar Mahalleleri yaşanabilir sağlıklı konutları, parkları, sosyal ve kamu binaları ile örnek gösterilmektedir. Ayrıca şehrimizin doğu bölümünde yer alan Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Çalışması başlatacağız. 


Bunun için gerekli projelendirme çalışması başlatıldı. Şu anda mülk tespiti yapılmaktadır. Bu bölgenin en önemli sorunu birçok alanın vakıflar üzerinde olmasıdır. Bu neden ile kentsel dönüşüm çalışmasında kullanılmak üzere Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde muhtelif parseller için Vakıflar Genel Müdürlüğü ile görüşmeler devam etmektedir.


Kayseri Anadolu...