25 / 04 / 2024

kayseri mobilyakent nerede

kayseri mobilyakent nerede

Kayseri Ev-Ofis ve Dekorasyon Merkezi Mobilyakent’te sona gelindi. 743 mikro KOBİ, 3 ana bölümden oluşan merkezde kendileri için yaptırılan yeni işyerlerine taşındı.

Kayseri Mobilyakent'e isim aranıyor!

KAYSERİ'DE 700 küçük işletmeyi bir araya getirecek ev-ofis dekorasyon merkezi Mobilyakent'in çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kocasinan esnafa Mobilyakent'i örnek gösteriyor!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Murat Devecioğlu'nun kendisini ziyaretinde, Mobilyakent’in site kurmak isteyen esnaflar için mükemmel bir örnek olduğunu söyledi...

Kayseri Mobilyakent 2014'te açılıyor!

Kayseri'de inşaatı devam eden ve tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Kayseri Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. Proje, 1 milyar TL'ye mal olacak...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kuraları nerede çekilecek? Mimarsinan TOKİ kura saati ne zaman?

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kuraları nerede çekilecek? İşte TOKİ Karpuzatan kura yeri ve saati...

12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri 50 bin konut nerede?TOKİ Kayseri 50 bin konut başvurusu ne zamana kadar yapılacak? TOKİ Kayseri 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Kayseri Mobilyakent'te sona yaklaşıldı!

Kayseri Ev-Ofis ve Dekorasyon Merkezi Mobilyakent’te sona gelindi. 743 mikro KOBİ, 3 ana bölümden oluşan merkezde kendileri için yaptırılan yeni işyerlerine taşındı.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kayseri Mimarsinan' da ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 180 aydan 240 aya kadar değişiyor. Peki TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Kayseri Tuval Kent nerede?

Tuval Kent Konutları Özkayseri İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projede dairelerin yanı sıra ticari alanlar da yer alıyor. Peki Kayseri Tuval Kent nerede?

Mustafa Çelik Mobilyakent'i inceledi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplam 1100 işyerinin yer aldığı Mobilyakent'te incelemelerde bulundu. Başkan Mustafa Çelik Mobilyakent'in Türkiye'nin en büyük sitesi olduğunu ifade etti

Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?

Kayseri Bi Şehir Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. "Kayseri Bi Şehir Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond konut projesinde yer alan dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Kayseri İpek Diamond nerede?

Kayseri Mobilyakent'e çarpıcı bir isim aranıyor!

Kayseri'de 700 küçük işletmeyi bir araya getirecek ev - ofis dekorasyon merkezi Mobilyakent'in çalışmaları tüm hızıyla sürerken, komplekse dünya çapında ilgi çekecek bir isim aranıyor

Kayseri Mobilyakent'e isim aranıyor!

KAYSERİ'DE 700 küçük işletmeyi bir araya getirecek ev-ofis dekorasyon merkezi Mobilyakent'in çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim konu ile ilgili açıklama yaptı.

kayseri mobilyakent nerede Haberi

kayseri mobilyakent nerede


Kayseri Ev-Ofis ve Dekorasyon Merkezi Mobilyakent’te sona yaklaşıldı. 743 mikro KOBİ, 3 ana bölümden oluşan merkezde kendileri için yaptırılan yeni işyerlerine taşındı. Bu firmaların büyük bölümünün üretime başladı. 


Kentte, atölye düzeninde mobilya üreten küçük işletmeleri, modern teknolojiyle donatılmış ‘ortak kullanımlı’ işyerlerinde bir araya getiren Mobilyakent projesi tamamlanıyor.  743 mikro KOBİ’nin büyük bölümü üretime başladı. Projenin ikinci ve üçüncü etablarını oluşturan uluslararası standartlardaki fuar ile, ‘ortak kullanıma açık’ teknoloji donanımlı Mobitek’te yapım çalışmalar devam ediyor.


Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim, ‘Türkiye’de bir ilk olma’ özelliği taşıyan projede sona yaklaşıldığını belirterek “Mobilya sergilenmesi gereken bir ürün.Toptan satışlarda kar marjları düşük. Bu nedenle Mobilyakent bünyesinde uluslararası standartlarda bir fuar inşa ediyoruz. Amacımız hem yurtiçi, hem de yurtdışına toptan satış yapabilmek. İç pazarda...