25 / 04 / 2024

Kayseri Mobilyakent 2014'te açılıyor!

Kayseri Mobilyakent 2014'te açılıyor!

Kayseri'de inşaatı devam eden ve tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Kayseri Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. Proje, 1 milyar TL'ye mal olacak...




Kayseri'de inşaatı devam eden, tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Mobilyakent'te çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve esnafın katkılarıyla yaklaşık 1 milyar TL'ye mal olacak Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması bekleniyor. 


688 DÜKKAN YILSONUNA HAZIR 


Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, projenin mobilya kenti haline gelen Kayseri için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Yıldız, "Yılsonunda, 688 dükkanın tamamının esnafa teslim edilmesi planlanıyor. Hepsi yetişmezse en az 400'ünün yeni sene içinde teslim edilmesi sağlanacak. Projenin bir an önce tamamlanması için Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi, TOKİ, KASKİ, elektrik şirketi, KAYGAZ, Telekom ve Mobilyacılar Odası temsilcileriyle bir araya geldik. Site bittiğinde altyapıdan doğalgaza, elektrikten yola, içme suyundan kanalizasyona kadar yaklaşık maliyet neyse yarısını MOBİTEK, yarısını da belediyeler kardeş payı yapsın. Ancak böyle olursa tek bir kuruluşa yük binmez' diye konuştu. 


Sabah Ankara


Geri Dön