29 / 03 / 2024

kayserideki mobilya kent ne zaman açılacak

kayserideki mobilya kent ne zaman açılacak

Kayseri'de inşaatı devam eden ve tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Kayseri Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması planlanıyor. Proje, 1 milyar TL'ye mal olacak...

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Gaziantep Mobilya Kent Projesi'nde sona gelindi!

Gaziantep Yakacık dağında 1 Milyon 150 bin metrekare alana kurulacak mobilya kent projesinin 1/5 Binliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden, 1 binliğini ise Oğuzeli Belediye Meclisi yapacak.

Konya'da İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve TİMFED işbirliğiyle düzenlenen İnşaat, Kent, Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı, KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapıldı.

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi!

Ofis Tekin'e Yılın Mobilya Firması ödülü verildi. Sanayici, iş adamları ve medya mensupları, ekonomi dünyasının prestij dergisi olan Ekosanayi dergisinin Ankara Swiss Otel’de düzenlenen ödül törenine Başkent’in tanınmış simaları katıldı.

İnegöl Mobilyakent gün sayıyor!

İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi.

İnegöl Mobilya Kent inşaatı devam ediyor!

Bursa İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi...

İnegöl Mobilya Kent AVM ile fuar alanı olacak!

İnegöl'de Mobilya Kent AVM, yılın 365 günü açık bir fuar alanı olmayı hedefliyor.

Meritlife Kent'te 189 bin TL'ye! Mayıs'ta teslim!

Sarıgazi'de hayata geçirelen Meritlife Kent projesinde yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ayrıca yeni kampanya ile ile taksitler teslimden sonraya bırakılabiliyor

Meritlife Kent'te taksitler teslimden sonra! 189 bin TL'ye!

Sancaktepe'de inşa edilen Meritlife Kent'te başlatılan yeni kampanya ile taksitler teslimden sonra ödenebilecek

kayserideki mobilya kent ne zaman açılacak Haberi

kayserideki mobilya kent ne zaman açılacak


Kayseri'de inşaatı devam eden, tamamlandığında bölgenin en büyük mobilya üretim merkezi olması planlanan Mobilyakent'te çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve esnafın katkılarıyla yaklaşık 1 milyar TL'ye mal olacak Mobilyakent'in 2014'ün ilk çeyreğinde açılması bekleniyor. 


688 DÜKKAN YILSONUNA HAZIR 


Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, projenin mobilya kenti haline gelen Kayseri için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Yıldız, "Yılsonunda, 688 dükkanın tamamının esnafa teslim edilmesi planlanıyor. Hepsi yetişmezse en az 400'ünün yeni sene içinde teslim edilmesi sağlanacak. Projenin bir an önce tamamlanması için Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi, TOKİ, KASKİ, elektrik şirketi, KAYGAZ, Telekom ve Mobilyacılar Odası temsilcileriyle bir araya geldik. Site bittiğinde altyapıdan doğalgaza, elektrikten yola, içme suyundan kanalizasyona kadar yaklaşık maliyet neyse yarısını MOBİTEK, yarısını da belediyeler kardeş payı...