25 / 04 / 2024

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye o ilçenin en prestijli binalarından olan sosyal yaşam merkezlerini kazandırmayı sürdürüyor.

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Pınarbaşı tarafından kuruldu.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi Haberi

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı ilçesine de her haliyle modern, estetik ve fonksiyonel bir tesis inşa etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışında açıklamalar yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bütünşehir Yasası sonrası Pınarbaşı ilçesine Büyükşehir Belediyesi yatırımlarının 58 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılış törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Ekonomi Eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, bürokratlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

58 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Pınarbaşı Kaymakamı Semih Doğanoğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından kürsüye gelen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sözlerine Kadir Gecesini tebrik ederek başladı. Şehir merkezi ve ilçelerde büyük bir tempoyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Çelik, 2014 yılında çıkan Bütünşehir...