25 / 04 / 2024

kayseri toki başvuruları 2020

kayseri toki başvuruları 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. 

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Melikgazi 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 13 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ 50 bin konut Kayseri 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Kayseri 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kayseri'de hayata geçirilecek olan 418 konut ile ilgili başvuru şartları...

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kayseri Develi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Develi'de en düşük konut bedeli 113 bin 257 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Bünyan 2. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları bugün başladı!

184 bin 291 TL daire fiyatına sahip Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları bugün başladı.

Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı!

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Kayseri Melikgazi 5. Bölge TOKİ başvuruları bugün başladı.

Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları!

Kayseri Melikgazi TOKİ Evleri'nde yer alan toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları 17 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları ne zaman?

18 bin 429 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Kayseri Melikgazi Konutlar'ında 1 adet ev açık satışa sunuluyor. Peki Kayseri Melikgazi TOKİ başvuruları ne zaman?

kayseri toki başvuruları 2020 Haberi

kayseri toki başvuruları 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi bugün itibariyle satışa sunuldu. 

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Kayseri Tomarza 2020 projesindeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Kayseri Tomarza 2020 projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunuldu. 

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Kayseri Tomarza 2020 projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Tomarza TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 189 bin 562 TL, en yüksek konut bedeli 205 bin 747 TL şeklinde belirlendi.

Peşinat oranının yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Kayseri projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 842 TL, en yüksek taksit bedeli 1.543 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2020 projesinde yer alan konutlar için ödenecek peşinat bedelleri 18 bin 956 TL...