26 / 04 / 2024

kayseri toki bölgesi

kayseri toki bölgesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerini ziyaret etti!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı Batı Bölgesi projeleri için düğmeye bastı...

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Darende Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı bekliyor!

Malatya-Kayseri Karayolunda bulunan Darende Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılarını bekliyor. İlçeye de 8 kilometre uzaklıkta bulunan OSB toplam 230 bin metrekare sanayi alanına sahip.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak. Söz konusu konutların inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ekim'de gerçekleşecek.

Kayseri TOKİ bölgesinde yeni gençlik merkezi açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz olan gençlere yönelik Türkiye'ye örnek olabilecek bir sosyal faaliyete daha imzasını atıyor. Mimarsinan TOKİ bölgesinde yaptırılan Gençlik Merkezi kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Muğla Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu Onayına ait planlar dün askıya çıktı. Datça-Bozburun Çevre Düzeni Planı 1 Mayıs'ta askıdan inecek...

Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla'da emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Darıca'dan Tuzlaya uzanan doğal liman ve marina görünümündeki köy, denizinin ortasından toprak doldurularak Viaport Marine'e dönüşüyor. Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla' da emlak fiyatlarını artırdı...

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi santrallerinde sona geliniyor!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 6, Olağan Genel Kurulu 28 Mart 2014 Cuma günü DOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. 75 sanayicinin katıldığı genel kurulda santrallerin sona gelindiği belirtildi.

Memduh Büyükkılıç: Kayseri Serbest Bölgesi İç Anadolu Bölgesi için büyük bir kazanç!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölgesi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, ''Kayseri Serbest Bölgesi’nin Kayseri ve İç Anadolu Bölgesi için bir şanstır." dedi...

kayseri toki bölgesi Haberi

kayseri toki bölgesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gençliğin pek çok ihtiyacını karşılayabilecek olan yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kayseri'nin farklı bölgelerine kurulacak olan Gençlik Merkezlerinin ilki Mimarsinan TOKİ bölgesinde açılacak. Gençlik Merkezi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alanlarda Türkiye'ye örnek olacak çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve geçirmeye de devam ettiklerini söyledi. Bu projelerden biri olan Gençlik Merkezi'ni çok yakında hizmete açacaklarını dile getiren Tuzcuoğlu, "Kayserili hemşehrilerimiz bundan önce olduğu gibi bugünden sonra da kıymetli çalışmalarımızı görmeye, izlemeye, bu projelerin tek tek hayata geçtiğini takip etmeye devam edecekler. Gençlik Merkezimizi; İldem, Beyazşehir, Toki bölgesinde ve yaklaşık 4 bin metrekare alanda gençlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. İçinde konferans ve sinema salonlarının olduğu, kafeteryası...