28 / 03 / 2024

Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerini ziyaret etti!

Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerini ziyaret etti!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı.



Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarla sohbet eden Büyükkılıç,  TOKİ  bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı. TOKİ bölgesinin Melikgazi'nin en çok nüfus barındıran semtlerinden birisi olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Burada vatandaşlarımız ile görüştük. Bizden en büyük istekleri PTT binası, otobüs seferlerinin fazlalaştırılması, sağlık hizmetlerin alabilecekleri bir hastane oldu. 8. bölge olarak adlandırılan yeni yerleşim alanında da pazaryeri ve alışveriş merkezi istekleri oldu. Belediye olarak TOKİ bölgesine büyük önem veriyoruz. 

Şehir merkezindeki tüm hizmetlerin burada da olması için çalışmalar yapıyoruz. TOKİ'de çok amaçlı bir pazaryeri yapmıştık. Hemen yanı başında içerisinde derslikler, sergi salonu gibi birçok işlevi barındıran sosyal tesisimizi hayata geçirmiştik. Vatandaşlarımızın isteklerini hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz." Her hafta perşembe günleri kurulan TOKİ pazaryerinde de incelemelerde bulunarak esnaflarla bir araya gelen Büyükkılıç, vatandaşa kaliteli hizmet sunan esnaflara teşekkür etti. 

Büyükkılıç ve beraberindeki heyet daha sonra Vilayetler Birliği Anaokulu'na konuk oldu. Ziyaretlere, AKP Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti. 


Kayseri Star Haber


Geri Dön