24 / 04 / 2024

memduh büyükkılıç toki

memduh büyükkılıç toki

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde bulunan pazar yerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile beraber Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

memduh büyükkılıç toki Haberi

memduh büyükkılıç toki

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşlarla sohbet eden Büyükkılıç, TOKİ bölgesinde yapılması istedikleri ve düşündekleri yatırımlarla ilgili bilgi aldı. TOKİ bölgesinin Melikgazi'nin en çok nüfus barındıran semtlerinden birisi olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Burada vatandaşlarımız ile görüştük. Bizden en büyük istekleri PTT binası, otobüs seferlerinin fazlalaştırılması, sağlık hizmetlerin alabilecekleri bir hastane oldu. 8. bölge olarak adlandırılan yeni yerleşim alanında da pazaryeri ve alışveriş merkezi istekleri oldu. Belediye olarak TOKİ bölgesine büyük önem veriyoruz. 

Şehir merkezindeki tüm hizmetlerin burada da olması için çalışmalar yapıyoruz. TOKİ'de çok amaçlı bir pazaryeri yapmıştık. Hemen yanı başında içerisinde derslikler, sergi salonu gibi birçok işlevi barındıran sosyal tesisimizi hayata geçirmiştik. Vatandaşlarımızın isteklerini hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz." Her hafta perşembe günleri kurulan TOKİ pazaryerinde de incelemelerde bulunarak...