25 / 04 / 2024

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Kayseri Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Çevre ve Şehircilik Kayseri İl Müdürü Sibel Livdumlu, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Altuntuğ, Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Hakkı Alp ile beraber depremin yaşandığı Elazığ’a giderek kapsamlı bir incelemeler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Memduh Büyükkılıç, Elazığ Valiliği’nde deprem sonrası yapılan çalışmaların masaya yatırıldığı İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığındaki toplantıya da katılım gösterdi. Yapılan toplantıya, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı.

ENKAZ ALANLARINDA İNCELEMELER YAPILDI


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, beraberindeki bürokratlarla Elazığ’daki enkaz alanlarını de inceledi. Ağır hasarlı olduğu için yıkımı süren binaların bulunduğu bölgelerde incelemeler gerçekleştiren Başkan Memduh Büyükkılıç, çevredeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 milyon 80 bin lira kira yardımı yaptık!


Geri Dön