25 / 04 / 2024

Kayseride 3d uygulaması

Kayseride 3d uygulaması

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Kayserililere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma!

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma geldi.İzmir'deki 5'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davada İnciraltı Turizm Merkezi Nazım İmar Planları'nın yürütmesini durdurdu.

Eyüp Ağaçlı'da 18. Madde uygulaması tamam!

Eyüp Belediyesi, Ağaçlı Mahallesi'nde 18. Madde uygulamasının yapıldığını ve yeni tapuların dağıtılmaya başlandığını duyurdu. Ağaçlı, Tayakadın, Yeniköy Akpınar ve İhsaniye ile birlikte 3. Havalimanı projesi için kamulaştırma kararı çıkan bölgelerden...

AFAD akıllı afet uygulaması geliştirdi!

İstanbul AFAD tarafından İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için ücretsiz afet uygulaması geliştirildi. Uygulama İstanbul halkının afetlere karşı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırlandı.

Çevre Bakanlığı e-denetim uygulaması hayata geçiyor!

İdris Güllüce’nin talimatıyla gerçekleştirilen e- denetim uygulaması hayata geçiyor. Avrupa’da ilk defa uygulanacak olan e- denetim uygulaması aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Dumankaya D planı uygulaması!

Dumankaya D planı uygulaması " Eskisini getir, yenisini götür ", " Kira garantisi ", " İade garantisi ", " Ev güncelleme " başlıklarından oluşuyor. İşte tüm detaylar...

Mekânsal Gayrimenkul Sistemi uygulamasına büyük ilgi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün başlattığı, Mekânsal Gayrimenkul Sistemi ( MEGSİS ) uygulaması, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Kalekim 2 bin 500 usta ile garanti uygulaması başlattı!

Kalekim, 65 ilde eğitim verdiği 2 bin 500 usta ile ‘garanti’ uygulaması başlattı. Kalekim’in ustalarına seramik uygulaması yaptıranlara 2 yıl uygulama, 10 yıl da ürün garantisi veriliyor.

Antalya Deniz Otobüsleri'nde kış uygulamasına geçildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri kış aylarında da seferlerine devam edecek. Turizm sezonunun bitmesi ve kış saati uygulamasına geçilmesi nedeniyle deniz otobüsleri karşılıklı iki sefer yapacak.

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nde elektronik sistem uygulaması!

Yeni Ödemiş Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor. İşlemlerin elektronik sistem uygulaması ile yapılması planlanan hastanenin inşaatı tamamlandığında 6 milyon 500 bin liralık cihaz alınacağı belirtildi.

Kayseride 3d uygulaması Haberi

Kayseride 3d uygulaması

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Kayserililere, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor. 2013 yılında yayına başlayan emlak portalı 3DKonut.com, Kayseri'deki kullanıcılarına, kendi bütçelerine, yaşam stillerine, ihtiyaçlarına ve hayallerine en uygun projeleri tek ekranda sunuyor, Şehir genelindeki 70'in üzerinde farklı markalı konut projesini oturdukları yerden inceleyebiliyor. Önümüzdeki dönem hedeflerinin "Kayseri ile birlikte Türkiye genelindeki bütün inşaat firmalarını ve onlarm tüm projelerini 3DKonut.com üzerinde sunabilmek" olduğunu söyleyen site yöneticisi Aybars Görpe, planları arasında yurt dışı da olduğunu vurguluyor.


Deniz Postası...