23 / 04 / 2024

kayseride mobilya fabrikası yangını

kayseride mobilya fabrikası yangını

Kayseri' de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Hafta sonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Fabrikadaki yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi...

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Mosder Senegal’de mobilya fabrikası inşa ediyor!

Mobilya sektörünün yeni rotası belli oldu. İhracata odaklanan sektör, 2017’de ihtisas çarşıları ve MOSDER Akademi ile önemli adımlar peşinde.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Bienal Home Antalya'da üçüncü fabrikasını açtı!

Öpçin Mobilya bünyesinde faaliyet gösteren Bienal Home, Serik’in Abdurrahmanlar bölgesinde Antalya’daki üçüncü fabrikasını açtı. 32 bin metrekarelik fabrikada hem proje işleri hem de ev koleksiyonları üretiyor.

Kayalar 10 milyon dolarlık mobilya fabrikası kuracak!

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Bebek giyim markası Kanz'dan Düzce'de mobilya fabrikası!

Alman bebek ve çocuk giyim markası Kanz, Türkiye'de mobilya sektörüne de giriş yaptı. Bu amaçla Besh Mobilya ile lisans anlaşması yapan Alman markanın şimdiden bayilik sistemi ile Türkiye'nin 81 noktasına ulaştığı açıklandı.

Gebze'de mobilya fabrikasında yangın!

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Beylikbağı’ında bir mobilya fabrikasında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gebze Beylikbağı, Köşkçeşme Mahallesi 526. Sokak’ta bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı...

İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı!

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

Kayseri Mobilyakent'te sona gelindi!

Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi'ndeki 700 mobilya fabrikasının yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi'nin (AVM) de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik: Mobilyakent'te sona geldik!

Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi'ndeki 700 mobilya fabrikasının yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi'nin ( AVM ) de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

kayseride mobilya fabrikası yangını Haberi

kayseride mobilya fabrikası yangını


Kayseri'de bir mobilya fabrikasında çıkan yangında, fabrika büyük zarar gördü. Haftasonu mesaisi yapan işçiler gözyaşlarına boğuldu. Yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 12. Cadde'de bir mobilya fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle fabrikanın üç hangarının büyük bölümüne sıçrayan yangına itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. 10 itfaiye ekibine olay yerine gelen fabrika sahipleri ve çalışanlar da yardım etti. Hafta sonu mesaisi için işyerinde bulunan işçiler yangını çaresizce izledi. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme...