24 / 04 / 2024

kayseride mobilyacıların derneği varmı

kayseride mobilyacıların derneği varmı

Kayseri'de mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, dernek çatısı altında birleşiyor. Dernek kurulması için oluşturulan Komite, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Konferans Salonu'nda bir toplantı düzenledi...

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Riskli yapıların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenler! Bunları gözden kaçırmayın!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında riskli konutların güçlendirilmesi için dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Kiracıların başı ev sahipleri ile dertte! Ev sahipleri kiracılarını çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar gittikçe büyümeye başladı. Ev sahipleri yüzde 25 sınırına uymadan kira artışlarına devam ederken kiracılar yüksek kiralar altında ezilmeye başladı. Ev sahipleri şimdi de kiracılarını istediği zaman çıkartabilmek için yeni yöntem geliştirdi

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Depremzedeye şimdi de nakliye şoku! Fırsatçıların istediği rakam dudak uçuklattı!

Deprem felaketin fırsat bilen bazı ev sahipleri ve emlakçıların ardından bu kez de fırsatçılar nakliye sektöründe ortaya çıktı. Depremin ardından bölgeden taşınmak isteyen depremzedeler, kendilerinden istenen fiyatlarla bir şok daha yaşadı!..

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

kayseride mobilyacıların derneği varmı Haberi

kayseride mobilyacıların derneği varmı


Kayseri'de mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar, dernek çatısı altında birleşiyor.


Dernek kurulması için oluşturulan Komite, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Konferans Salonu'nda bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan SEFES Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurul Üyesi ve Kayseri Kadın Girişimciler Kurul Üyesi Şafak Çivici, Kayseri'de yeni oluşturulacak Mobilyacılar Derneği için ön çalışmalar yaptıklarını belirterek, ''Derneğimizi kurmak istiyoruz ama henüz bir isim koymadık ve ayrıca dernek olarak bir slogan arıyoruz. Önerilerinize açığız. Bu toplantıda, neden böyle bir dernek kurulmasına gerek duyuldu? Derneğin faaliyetleri ne olmalı? sorularına hep birlikte cevaplar arayacağız. Derneğimizin faaliyetleri konusunda her türlü öneriye açığız'' dedi.


Dünyada ve Türkiye'deki mobilya sektörüyle ilgili bir sunum yapan Çivici, ''Çin, ABD, İtalya ve Almanya dünya mobilya sektöründe önemli bir yere sahip....