16 / 12 / 2025

kayserigaz abone sayısı kaç

kayserigaz abone sayısı kaç

Kayseri Doğalgaz Dağıtım Şirketi Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, dünya gündemindeki en önemli konunun enerji olduğunu belirterek "1,5 milyar insan hala elektrik enerjisini kullanamıyor" dedi...

Spotify abone sayısını katladı

Popüler çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip bilindik bir uygulama. Abone sayısını arttıran Spotify tahminleri aşmış görünüyor.

İmar Barışı, elektrik abone sayısını arttıracak!

Ülke gündeminde yoğun bir şekilde yer alan İmar Barışıyla birlikte yapıların imar ve ruhsat sorunu çözülecek. Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlar ile e-devlet üzerinden de başvuru yapılabilen Yapı Kayıt Belgesine başvuranların sayısı 2,5 milyonu aştı.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Genişbant abone sayısı 38 milyona ulaştı!

Türkiye'de bilişim sektörünün çok büyük gelişmeler gösterdiğini ifade eden Elvan, sektördeki tüm göstergelerin yukarı yönlü hareket ettiğini kaydetti. Elvan, genişbant internet abone sayısının son 8 ayda 6 milyon artarak 38 milyona ulaştığını bildirdi.

DASK, deprem sigortalı konut sayısını 6 milyona çıkaracak!

DASK Koordinatörü İsmet Güngör: "2014 yılına kadar Türkiye'de ki zorunlu deprem sigortaslı konut sayısını 6 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

İstanbul’da kiralık daire sayısı yüzde 43 oranında arttı!

Emlak projeleri portali sahibinden.com Projeler’in verilerine göre, İstanbul genelindeki kiralık daire sayısı bir yıl içinde yüzde 43 artarken, 750 TL olan ortalama kira bedelinde kaydedilen yüzde 7’lik artışla birlikte, kiralar 800 TL’ye ulaştı

2013 sonuda AVM sayısı 366'ya çıkacak!

Toplam AVM sayısı 313'e ulaşan Türkiye'deki alış veriş merkezlerinin sayısı hızla artıyorken 2013 yılının sonunda 366'ya çıkacak.

İstanbul’da kiralık daire sayısı yüzde 43 arttı, kiralar 800 TL!

Emlak projeleri portalı sahibinden.com Projeler’in verilerine göre, İstanbul genelindeki kiralık daire sayısı bir yıl içinde yüzde 43 artarken, 750 TL olan ortalama kira bedelinde kaydedilen yüzde 7’lik artışla birlikte, kiralar 800 TL’ye ulaştı.

Batışehir'de bağımsız bölüm sayısı 3 bin 516'ya yükseldi!

Batışehir'de 182 adet olan ticari ünite sayısı 257 adete, 3148 adet olan konut sayısı ise 3259 adete yükselmiş olup, 3331 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı 3516 adet oldu

Yabancı ziyaretçi sayısındaki yüzde 10'luk artış durdu!

Yılbaşından bu yana düşüş gösteren Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının ağustos ayında sağlanan yüzde 10'a yakın artışla durduğu bildirildi

Finansbank şube sayısını artırdı!

Finansbank Mersin ve Çanakkale'de açtığı yeni şubeleri ile şube sayısını artırdı.

İstanbul'da metro sayısı 3 bin 500'e çıkacak!

İstanbul'daki metro araç sayısı 15 yıl içinde 400'den 3 bin 500'e çıkacak...

Mimar ve Mühendis Dergisi 67. sayısını çıkardı!

Mimar ve Mühendis Dergisi'nin 67. sayısında ‘Enerji’’ konusu ile sizlerle buluşuyor

kayserigaz abone sayısı kaç Haberi

kayserigaz abone sayısı kaç


Kayseri Doğalgaz Dağıtım Şirketi Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, dünya gündemindeki en önemli konunun enerji olduğunu belirterek "1950 yılından bu zamana kadar dünya nüfusu 2 kat artarken enerji ihtiyacı 7,5 kat arttı. Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 20'si yani 1,5 milyar insan hala elektrik enerjisini kullanamıyor" dedi.


Bora, düzenlediği basın toplantısında, fosil yakıtların 2007-2030 arasında dünyada birincil enerji talebindeki artışın yüzde 77'sini oluşturacağının ön görüldüğünü belirterek, 2008'de günlük 85 milyon varil olan petrol talebinin 2015'te 88 milyon varile, 2030'da 105 milyon varile yükselmesinin beklendiğini söyledi.


Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) modellerine göre enerjide 2030'daki talebi karşılamak üzere dünyada yaklaşık 26 trilyon dolar yatırım yapması gerektiğini belirten Bora, şunları kaydetti:


"Dünya enerji tüketimindeki artışın en büyük kısmının Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerden geleceği öngörülmektedir....