18 / 04 / 2024

kazakistan yatırımı okan

kazakistan yatırımı okan

Kazakistan'ın başkenti Astana ve Alma Ata kentide iki yeni alışveriş merkezi ve residence ve hotel kompleksi yapan Okan Holding bu ülkeye, enerji, çimento ve inşaatta toplam 1.5 milyar dolara yakın yeni yatırım yapacak.

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Modanlı ve Okan Sökesoğlu tarafından kuruldu.

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım yağmuru!

Kazakh Invest Ulusal Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Saparbek Tuyakbayev, "Şu an Türkiye'nin büyük holdingleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl daha birkaç milyar dolarlık anlaşma imzalayacağız." dedi.

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Türk müteahhitlerinden Kazakistan'a 20 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’la ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılmasının hedeflendiğini açıkladı. 26 yatırım projesi için anlaşma sağlanan ekonomik programı imzalandı.

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

Kazakistan'da Türk yatırımı artacak!

Kazakistan Kazinvest Ulusal İhracat ve Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Borisbiy Jangurazov, ülkedeki Türk yatırımcılara destek sağlandığını böylelikle Türkiye’den yatırım akımının artacağını düşündüğünü bildirdi.

Kazakistan'ın yatırım hacmi 250 milyar dolar!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, ülkesine yapılan toplam yatırım hacminin 250 milyar doları aştığını ve 1995 yılından bu yana halkın gelirinin 40 kat arttığını bildirdi.

Çin'den Kazakistan'a 2 milyar dolarlık yatırım!

Kazak ile Çinli yetkililer arasında Kazakistan'a 2 milyar dolarlık yatırım için anlaşma imzalandığı bildirildi. Aktau kentinde doğalgaz ve kimya tesisi inşaatı için yatırım yapılacak.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Kazakistan'a 518 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev (ortada), ekonominin çeşitlendirilmesinin bir parçası olan sanayileşme programı kapsamında 175 milyar tengelik (Yaklaşık 518 milyon dolar) 30 yatırım projesinin faaliyetine start verdi.

kazakistan yatırımı okan Haberi

kazakistan yatırımı okan


Dünyaca ünlü otel zinciri Kempinski ile Orta Asya'da stratejik partnerlik anlaşması da imzalayan Okan Holding'in yapacağı bu kompleksleri Kempinski işletecek.


2 ÇİMENTO FABRİKASI


Yeni alışveriş merkezleri Türkiye'den birçok ünlü markaya da Kazakistan kapısını açacak. Kazakistan'daki en büyük Türk yatırımcı olan Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, projelerin tanıtımı için yapılan toplantıda 16 yıldan bu yana Kazakistan'a 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi. Okan, “Kempinski ile sadece Astana değil, Alma Ata ve bölge ülkelerle stratejik anlaşma yaptık. 500 bin metrekarede 4 bin konut yapacağız. 500 milyon dolara malolacak. Alma Ata'da Bayterek Kempinski'de ise 5 yıldızlı otel ve konut yapıyoruz. 220 bin...