29 / 03 / 2024

kazancılar caddesi yenileme

kazancılar caddesi yenileme

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Süresi biten ehliyet nasıl yenilenir? Ehliyet yenilemek için gerekli olan evraklar nelerdir?

Ehliyet yenileme süreci gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Vatandaşlar, ehliyet yenileme işlemine dair merak ettiği soruları yöneltmeye devam ediyor. İşte detaylar!

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

İnşaat ruhsatı yenileme harçları 2018!

Yapı inşaat ruhsatı alındıktan sonra belli süreler içinde inşaat tamamlanmazsa ruhsat geçersiz sayılıyor ve yenilenmedi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harçları 2018 ne kadar?

Bağdat Caddesi'nde kentsel yenileme projeleri arttı!

Kentsel yenileme projeleri, yarım kalmış binalar ve boş mağaza sayılarındaki artış, geçen yıl Bağdat Caddesi'nde ziyaretçi sayısının yüzde 27 azalmasına sebep oldu.

Bağdat Caddesi ve Kadıköy’de 'cadde fırsatçılarına' dikkat!

İstanbul’da kentsel dönüşümün hızla sürdüğü Bağdat Caddesi’nde bugünlerde ‘çantacı’ diye tabir edilen fırsatçılar geziniyorlar. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Sivas Kazancılar Caddesi sil baştan!

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kazancılar Caddesi’ndeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlıyor.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın Şarampol Caddesi'ndeki kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor. Şarampolün yeni yüzüyle Antalya'ya çok şeyler katması planlanıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

kazancılar caddesi yenileme Haberi

kazancılar caddesi yenileme


Baharın gelmesiyle birlikte Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun bir çalışmaya başladı.


Bu çerçevede geçtiğimiz yıl tamamlanan Abdulvahabi Gazi Caddesi, Bağdat Caddesi ve Mevlâna Caddesi gibi mahallelerde yapılan altyapı ve üst yapı çalışmaları bu yılda devam edecek.


Kazancılar Caddesi’nde Fen İşleri tarafından başlanan çalışmayla fen işleri Müdürlüğü tarafından mahallenin altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından da yeşil alan çalışması yapılacak.


Önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağı Kazancılar Caddesinde, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç incelmelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Ceyhan yapılacak çalışma hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Yardımcısı Ceyhan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin her yanında çalışma yapıldığına vurgu yaparak; “Geçtiğimiz yıl Bağdat, Mevlâna ve Abdulvahabi Gazi Caddesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalara...