26 / 04 / 2024

Kazım Köseoğlu kimdir

Kazım Köseoğlu kimdir

Şirketlerin devamlılığı için bir sonraki CEO veya yönetim kurulu başkanının iyi yetişmiş olması çok önemli. Gruplar, bunu önceden planlayıp veliahtlarını bu göreve daha sistematik hazırlıyor.

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi.

Kazım Köseoğlu: 100 milyon dolar kira toplayacağız!

Esas Holding’in bünyesindeki Esas Gayrimenkul, ofis ve AVM yatırımlarına hız verdi. Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu, ‘’Dört yıl sonra yurtiçinde 100 milyon dolar kira toplayacağız’’ diyor...

Kazım Köseoğlu kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu kimdir? Kazım Köseoğlu ne zamandan beri Esas Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu...

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Kazım Köseoğlu kimdir Haberi

Kazım Köseoğlu kimdir

Şirketlerin devamlılığı için bir sonraki CEO veya yönetim kurulu başkanının iyi yetişmiş olması çok önemli. Kurumsal bir yapı oluşturmayı başarmış şirket ve gruplar, bunu önceden planlayıp veliahtlarını bu göreve daha sistematik hazırlıyor. Türkiye'de Koç, Sabancı, Doğan, Akfen gibi büyük grupların öncülük ettiği aile işinden önce dışarıdaki şirketlerde deneyim kazanma modeliyse hala çok yaygın değil. Ancak uzmanlar veliahtların aile işinde çalışmadan önce dışarıda mutlaka deneyim kazanmalarını öneriyor.



Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, Sadıka Sabancı'nın oğlu ve Şevket Sabancı'nın en büyük torunu. Öğrencilik yıllarından itibaren hep çalıştığını söyleyen Köseoğlu, "Ailem bu konuda bizi hep destekledi. Örneğin lise üçüncü sınıfın yaz tatilinde City Farm'ın deposunda çalıştım. Başka bir yaz tatilimde ise Metrocity'deki Teknosa'nın satış katında görev yaptım. O zamanlar tatillerimden yeterince faydalanamadığımı düşünmekle...