29 / 03 / 2024

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi.



Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen geleneksel CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Türkiye perakende sektörünün üst düzey temsilcilerini bir araya getirdi.


Toplantıda bir konuşma yapan LC Waikiki Başkanı Vahap Küçük, son dönemdeki uzlaşı kültüründen memnun olduklarını, bunun sürdürülebilir olmasını umduklarını söyledi. Küçük, perakende sektörünün ülkenin gündemini ve nabzını yakından takip ettiğini belirtti.


Moda perakendeciliğin son yıllarda hızla sektördeki payını artırdığına dikkat çeken Küçük, ekonomiye, cari açığa ve istihdama önemli katkılar sağladıklarını dile getirdi. 2023 hedeflerine ulaşmak için marka yaratmanın önemine değinen Küçük, bunu moda perakendecilerinin yapabileceğini aktardı. 

Küçük, öngörülemeyen kur artışının, kiraların ve girdilerin dövizle olmasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu sözlerine ekledi. AVM'lerin şehrin sosyal buluşma noktaları haline geldiğini belirten Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu da bu anlamda, Anadolu'da tüm illeri yeni AVM'lere kavuşturmak için çalıştıklarını bildirdi.



Anadolu nun tüm illeri yeni AVM lere kavuşacak!



Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla yatırımlara devam ettiklerini belirtti.




Taylan BÜYÜKŞAHİN/Sözcü


Geri Dön