28 / 03 / 2024

CEO Club Perakende Gündemi 2016

CEO Club Perakende Gündemi 2016

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi.

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

Konut projeleri Borsa İstanbul'da satılsın!

CEO Club Finans Zirvesi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak satılmasını istediklerini belirtti. Karadağ, Türkiye'deki bankacılık sisteminin sağlam olduğunu belirtti.

Club Monaco Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

Ticari gayrimenkulün kiralanmasında yeni düzenleme gerek!

Vodafone sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısına katılan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Mengü, "Ticari gayrimenkulün kiralanması konusunda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç var." dedi.

Anadolu'nun tüm illeri yeni AVM'lere kavuşacak!

Vodafone Türkiye’nin ana sponsorluğunda, CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısı, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi.

Doğuş Grubu 5 yeni otel yatırımı yapacak!

CEO Club toplantısına katılan Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, ülke ekonomisi ve gelecek planları hakkında konuştular. Ferit Şahenk'in patronu olduğu Doğuş Grubu, şimdi de gözünü otellere dikti.

CEO Club Bankacılar Zirvesi gerçekleşti!

Bankaların yöneticileri İstanbul'da düzenlenen CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde gündemi ve bankacılık sektörünü değelendirdi. İşte bankaların en yetkili isimlerinin değerlendirmelerinde öne çıkan başlıklar:

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi gerçekleşti!

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.

Lütfi Elvan: Öncelik sıralamamızda demiryolu yatırımları var!

Bakan Lütfi Elvan, Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen "CEO Club Buluşması"na katıldı. Programda konuşan Elvan, ulaşım altyapısı itibarıyla bugüne kadar birinci öncelikli alan olarak karayolu yatırımlarını gördüklerini ifade etti.

CEO Club Perakende Gündemi 2016 Haberi

CEO Club Perakende Gündemi 2016

Habertürk Gazetesi Köşe Yazarı Esen Y. Evran bugünkü yazısında CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş'la röportajına yer verdi. İşte o röportaj:


Önceki gün Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı “CEO Club Perakende Gündemi 2016” toplantısında, Bakan Tüfenkci’yi beklerken perakendecilerle sohbet ettik. Pek çok projenin mimarı olması nedeniyle Türkiye’de alışverişin nabzını tutan Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’a, ülke gündemi nedeniyle ertelenen işler olup olmadığını sordum. Zaten ertelenen Emaar Libadiye projesi dışında bir gecikme olmayacağını söyledi. Alkaş 2017’ye hazırlandıklarını anlatırken, yeni trendlerden de söz etti.


İHTİSAS AVM’LERİ

Malum kentsel dönüşüm nedeniyle pek çok ev yenileniyor. Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni...