25 / 04 / 2024

Kazım Köseoğlu kimdir?

Kazım Köseoğlu kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu kimdir? Kazım Köseoğlu ne zamandan beri Esas Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu...



Kazım Köseoğlu kimdir?

Kazım Köseoğlu, 1983 yılı London, İngiltere doğumlu. 2003 yılında İstanbul'da Avusturya Lisesi'nden mezun olan Kazım Köseoğlu, bugün Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı.


Kazım Köseoğlu, 2007 yılı ABD Brown Üniversitesi İşletme Ekonomisi ve Almanya çalışmaları lisans mezunu.


2008 yılında Londra Cass Business School Şehir Üniversitesi'nde Uluslararası Finans yüksek lisans ve Bankacılık derecesini aldı.


Kazım Köseoğlu, 2010 yılına kadar 2007 Avrupa Yatırım Analisti olarak Londra'da F & C Reit Varlık Yönetimi için (bir yıl boyunca çalıştığı ve aynı zamanda okudu) çalıştı.


2010 yılından beri Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kazım Köseoğlu, Almanca ve İngilizce bilmektedir.


Esas Gayrimenkul

Faaliyetine 2009 yılında ticari gayrimenkul projelerine yatırım yaparak başlayan Esas Gayrimenkul, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında toplam 200 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirmiştir. 


Esas Gayrimenkul, farklı coğrafyalarda, farklı alanlardaki gayrimenkul projelerine yatırım yaparak gayrimenkul portföyünü geliştirmeyi hedeflemektedir. 


Esas Gayrimenkul, güçlü marka değeri, kendine özgü yatırım anlayışı ve 200 milyon Euro büyüklüğündeki fonu ile yurt içindeki ve yurt dışındaki gayrimenkul fırsatlarını yakından takip etmektedir.   



Esas 2013’te 100 milyon dolarlık ofis-AVM yatırımı yapacak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Kazım Köseoğlu'nu ağırladı!



Geri Dön