19 / 04 / 2024

kazım yanar turizm açıklaması

kazım yanar turizm açıklaması

Anı&Şems Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan ve turizm açısından Konya'nın yeterli düzeyde tanıtılamadığını belirten TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, gerçekleştirecekleri projeler ile Konya turizmini geliştireceklerini söyledi...

Milan Mühendislik Turizm İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Milan Mühendislik Turizm İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Çakmak tarafından kuruldu. 

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

John Mıchael Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Mıchael Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad T. P.P.Poshtı tarafından kuruldu.

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muneera Nasser A.Al-Mısnad tarafından kuruldu. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Sofina İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofina İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Öztürk tarafından kuruldu.

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Grup Mimarlık Mühendislik Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çaka ve Osman Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FKN Tarım ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu. 

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganezzi Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Ermiş, Mustafa Kaygısız, İbrahim Halil Kaygısız, Hüseyin Kaygısız ve Oğuzhan Kaygısız ortaklığında kuruldu. 

Neretva Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Neretva Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Bugün  Şişli'De 50 Bin Tl Sermaye Bedeli İle Fedai Aybaş Tarafından Kuruldu.

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

kazım yanar turizm açıklaması Haberi

kazım yanar turizm açıklaması


Turizm açısından Konya'nın yeterli düzeyde tanıtılamadığını belirten TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, gerçekleştirecekleri projeler ile Konya turizmini geliştireceklerini söyledi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya 21. Dönem Bölgesel Yürütme Kurulu'nun yönetimi Anı&Şems Otel'de düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Turizm açısından Konya'nın yeterince tanıtılmadığının altını çizen TÜRSAB BYK Başkanı Kazım Yanar, Konya'nın tanıtımını artırarak turizm acentalarının sorunlarını çözeceklerini söyledi. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Karaman ile acentaların yaşadığı elaman sıkıntısını çözmek amacıyla protokol imzalayacaklarını ifade eden Yanar, "Önümüzdeki süreçte üniversitelerimizin ilgili bölümleri ile imzalayacağımız protokolle öğrencilerimizin staj için kapı kapı dolaşmasından ziyade müracaatlarını ve CV'lerini TÜRSAB büromuza yapacaklar ve acentalarımız da aynı merkezden nitelikli eleman eksikliklerini gidermiş olacak ve öğrencilerimiz de daha birinci sınıftan...