28 / 03 / 2024

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selda Ekici tarafından kuruldu. 



Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selda Ekici tarafından kuruldu. 

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi konusu:
 
1-)Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar,kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 2-)Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 3-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 4-)Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 6-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 7-)Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 8-) Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 9-)Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 10-)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 11-)Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak


Geri Dön