18 / 04 / 2024

Keçetest Muayene Ölçüm adres

Keçetest Muayene Ölçüm adres

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıcı, Cengiz Şankaya ve Erkan Demirel ortaklığında kuruldu.

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pekli tarafından kuruldu.

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Ergün tarafından 16 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kuruldu.

Akdeniz Üniversitesi cami inşasında 1,5 ton keçi kılı kullanacak!

AKDENİZ Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Akdeniz Üniversitesi camisinde 1,5 ton keçi kılı kullanılacak!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Söke kentsel dönüşüm projesinde harita çalışmaları başladı!

Söke kentsel dönüşüm projesinde harita çalışmaları başladı. Proje kapsamında tespit edilen bölgelerde revizyon imar planı öncesinde halihazır harita alımları için ekipler çalışmalarını yapıyor. Üç ayrı ekip belirlenen alanlarda ölçüm işine başladı.

Tapu kadastro bölümü!

Tapu kadastro bölümü nedir, tapu kadastro ne iş yapar? gibi sorularının cevabı haberimizin içinde yer alıyor. Bu bölümün amacı, işlevleri ve çalışma alanları gibi bilgileri haberimizin içinde bulabilirsiniz..

Torunlar GYO Halkın Katılımı Toplantısı yapacak!

Torunlar GYO İstanbul İli, Güzeltepe Mahallesi, Çobançeşme Mevkii 'nde inşa edeceği proje için 24 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de Halkın Katılımı Toplantısı gerçekleştirecek.

İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamaya göre Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısı kararını yayınladı. İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı...

Myndos Antik Kenti kazılarının bu sezonki bölümü tamamlandı!

Bodrum'un tarihi ve kültürüyle en önemli beldelerden Gümüşlük'teki Mydos Antik Kenti'ndeki kurtarma kazılarının bu sezonki bölümü tamamlandı... Bodrum Myndos Antik Kenti'nde tarih gün yüzüne çıkıyor...

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Sincan-Kayı üretime açıldı!

MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar neticesinde ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı Bakan Yıldız'ın da katılımıyla üretime açıldı. Tesislerin yaklaşık yatırım maliyeti 1 milyar dolar olup yaklaşık 6000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak..

Keçetest Muayene Ölçüm adres Haberi

Keçetest Muayene Ölçüm adres

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.


Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri jeodezik, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topoğrafya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik vb. haritaların hazırlanması Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri Jeolojik, jeofizik ve ilgili araştırma ve danışmanlık hizmetlerine yönelik mühendislik faaliyetleri maden yatağı, yer altı toprak oluşumu, vb. hizmetler petrol ve doğalgaz için olanlar hariç Petrol ve doğalgaz çıkarım projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri Mühendislik danışmanlık hizmetleri bir projeyle bağlantılı olarak yapılanlar hariç iş güvenliği ve kontrol hizmetleri mühendislik faliyetleri ve ilgili teknik...