25 / 04 / 2024

kedi faizleri

kedi faizleri

İnşaat sektörü kredi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesiyle birlikte, sezona hızlı bir giriş yaptı. Şirketler kampanyalarını peş peşe sıralamaya başlarken, talep de aynı oranda yükseldi.

Mevduat faizleri, kredi faizlerini ikiye katladı! Faizler üç ay vadeli mevduatta yüzde 40’a dayandı!

Uzun süredir devam eden kredi faizler ile mevduat faizleri arasındaki ayrışma giderek derinleşiyor. Kredilerde isteksiz davranan bankalar mevduata yüklenirken, mevduat faizleri neredeyse kredi faizlerinin iki katına ulaştı.

Bankalar, ticari kredilerden sonra ihtiyaç kredilerinde de frene bastı! İhtiyaç kredi faizleri yüzde 30’u aştı!

Merkez Bankası’nın belirlediği politika faiz oranı ile piyasa faizleri arasındaki bağ tamamen kopmuş durumda. Üstelik TCMB’nin ticari kredilerin ardından ihtiyaç kredilerindeki ‘örtülü faiz baskısı’ da ters tepti. İhtiyaç kredi faiz oranları yüzde 30’ları aştı.

Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

Milyonlara nefes aldıracak yapılandırmanın avantajları tek tek belli oldu. Borç faizleri ve cezalar resmen siliniyor! 31 Mayıs'a kadar başvurun! Borcu olan herkes baksın peş peşe açıklandı!

ABD’de mortgage faizleri yükseldi!

ABD mortgage faizleri altı haftalık düşüşün peşinde ilk kez yükseldi. ABD`de mortgage faizleri yedi hafta sonra ilk kez yükselişe geçti.

KYK borçları ne zaman siliniyor? KYK borç faizleri silinecek mi?

KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili beklenen karar mecliste geçen torba yasa teklifinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Bu gelişmeden sonra KYK borç faizleri silindi mi, ne zaman silinecek sorularının yanıtları aranıyor.

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından neredeyse her gün araştırılmaktadır. Peki KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? İşte detaylar!

Bankaların TL mevduat toplama hamlesi faizleri yükseltti

MB ve BDDK'nın getirdiği düzenlemelerdeki yükümlülüklerin altına girmek istemeyen bankalar, TL mevduat oranlarını yükseltmek için TL mevduata verdikleri faizleri yükseltmeye başladı.

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

Borçların faizleri bir bir silinecek! Meclis’te kabul edildi!

Öğrenim kredisi borçlarının faizleri ve aynı zamanda enflasyon farklarının silinmesini içeren düzenlemelerin de bulunduğu torba teklifin ilk 25 maddesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. İşte detaylar…

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK faizleri silindi mi?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Peki KYK faizleri silindi mi? İşte detaylar!

Konut kredisinde şok değişiklik! Konut kredisi faizleri yükseldi mi? Bankalar açıkladı! 

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, konut kredilerinde önemli bir değişikliğe gidildi. Peki son dakika konut kredisi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri yükseldi mi?İşte banka banka konut kredisi faizleri...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut kredisi faizleri düşecek mi? Son dakika! 

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 'Merkez Bankası’nın faiz indirimi konut kredilerine yansır mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut kredisi faizleri düşecek mi? İşte ayrıntılar...

kedi faizleri Haberi

kedi faizleri

Gayrimenkul ve inşaat sektörü eylül ayında sezonun açılmasıyla birlikte hareketli günler geçiriyor. Konut satışları artmaya başlarken, özellikle ağustosta konut satışında 2014'ün rekoru kırıldı. Birçok proje yüzde 1 KDV avantajına sahipken peşinatı erteleme, faizsiz ödeme seçenekleri gibi birçok seçenek bir arada sunuluyor, inşaat sektöründe yerli ve yabancı alıcılar büyük alımlar yapmaya başladı.


Bankalar, konut faizleri ile 60 ve 120 ay vadeli konut kredilerinin faiz oranını yüzde 1'in altında tutuyor. Kuveyt Türk 5 yıl vade için yüzde 0,89 oranında, 10 yıl vade için ise yüzde 0,93 oranında faiz uyguluyor. Yapı Kredi Bankası ise 5 ve 10 yıl vadeli kredilerinin faiz oranını yüzde 0,91 olarak belirledi. Yapı Kredi Bankası, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, DD Mortgage ve Denizbank, 5-10 yıl vadeli konut kredilerinde faizi...