26 / 04 / 2024

kefken yeni muhtarlık binası

kefken yeni muhtarlık binası

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Yeni Gökırmak İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Gökırmak İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gökırmak tarafından kuruldu.

kefken yeni muhtarlık binası Haberi

kefken yeni muhtarlık binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente kullanışlı ve modern yapılar kazandırmayı sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi’nde yeni muhtarlık binası ve kapalı pazar yeri yapılıyor. 

BİN 500 METREKARE

Çalışmaları devam eden proje, toplam bin 500 metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Proje muhtarlık binası ve kapalı pazar alanından oluşuyor. Muhtarlık binası, 1 zabıta, 1 muhtar odası, 1 ofis ve mutfak ile bay-bayan tuvaletlerden meydana geliyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Muhtarlık binası çatı imalatı taşıyıcı elemanlarının montajı tamamlanırken, çatı katı döşeme kalıbının sökümleri yapıldı. Binanın duvar imalatına da başlandı. Yapının duvar imalatı tamamlanınca iç tesisat işleri...