27 / 04 / 2024

kelebek mobilya inşaat sektörü

kelebek mobilya inşaat sektörü

Türkiye'nin en köklü mobilya markalarından Kelebek, 2012 yılının ikinci yarısından itibaren girdiği yeni yapılanma süreci ile beraber büyümeye devam ediyor. İnşaat sektöründe yüzde 100 büyüme hedefliyor...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdet Görünüş tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de İsmet Kaba tarafından kuruldu.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. kuruldu!

Alcyapı inşaat demir çelik elektronik plastik ham madde nakliye ve mobilya ticaret ltd.şti. Başakşehir’de Naim Çiftçi tarafından kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Buruc İnşaat Emlak Mobilya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı. 

kelebek mobilya inşaat sektörü Haberi

kelebek mobilya inşaat sektörü


Türkiye'nin en köklü mobilya markalarından Kelebek, 2012 yılının ikinci yarısından itibaren girdiği yeni yapılanma süreci ile beraber büyümeye devam ediyor. Toplu konut, işyeri, yurt ve kamu binaları için banyo dolabı, vestiyer, çamaşır odası dolapları, mutfak dolapları, ortak alan dolapları ve gömme dolap çözümleri sunan kelebek, 2013 sonuna kadar projeli işlerde yüzde 100 büyüme hedefiyle hareket ediyor. 


İnşaat sektöründe yaşanan olumlu gelişmelerin projeli işlere de yansıdığını belirten Doğtaş ve Kelebek Mobilya CEO'su Haluk Özmutlu, "İnşaat sektörü 2013'ün ilk aylarında yüzde 30 civarında bir büyüme ivmesi yakaladı. 


Bu olumlu havanın devam etmesi ve 2013'ün geçtiğimiz yola oranla büyüme ile kapanması bekleniyor. Yeni konut projelerinin sayısında yaşanan artışın doğal bir yansıması olarak projeli işler alanındaki talepte de bir yükseliş gözlemleniyor. Biz de Kelebek Mobilya...