25 / 04 / 2024

kelebek mutfak caddebostan açılış

kelebek mutfak caddebostan açılış

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, 2015 yılı sonuna kadar yurtiçi ve yurtdışındaki mobilya mağazası sayısını 130’a, mutfak mağazası sayısını ise 70‘e çıkarmayı hedefliyor.

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Kelebek, Lüleburgaz'da mağaza açtı!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek, mobilya mağazalarının yanı sıra mutfak mağazalarıyla da yurt genelinde büyümeye devam ediyor. Kelebek yeni mağazacılık konseptiyle Kırklareli Lüleburgaz’da faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açtı.

Kelebek’ten mutfakları tümüyle değiştiren kampanya!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu ürünlerini ‘Üçlü Ankastre Set veya Bulaşık Makinesi Hediye’ kampanyasıyla buluşturarak, yepyeni bir mutfak hayali kuran müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek Mobilya mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar, mobilya mağazası sayısını 100'e, mutfak mağazası sayısını ise 50'ye çıkarmayı hedefliyor. Son olarak İstanbul Tuzla'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışına birçok davetli katıldı.

Kelebek Mobilya’dan Ereğli’de yeni mağaza!

Kelebek Mobilya Ereğli’de yeni mağaza açtı. Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “ Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.

kelebek mutfak caddebostan açılış Haberi

kelebek mutfak caddebostan açılış

“Ayumi’nin Mutfağı” kitabının yazarı Ayumi Takano’nun, mağazadaki mutfakta çeşitli kurabiyeler hazırladığı açılışa, çok sayıda davetli katıldı. Kendisine eşlik eden katılımcılarla birlikte Sevgililer Günü dolayısıyla ‘aşk kurabiyeleri’ yapan Ayumi, konuklara, birbirinden lezzetli kurabiyeler sundu. 


“Mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştürüyoruz”

Kelebek olarak müşterilere yeterli ve elverişli bir teşhir alanı sunmaya önem verdiklerini belirten Kebebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Müşterilerimiz bir ürünü satın almadan önce yerinde deneyimlemek istiyor. Biz de müşterilerimize, ürünü tüm ayrıntılarıyla rahatça inceleyebilecekleri bir alan sunma çabasındayız. Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlar sunduğumuz Kelebek Mutfak Caddebostan mağazamız, mutfaklarını keyifli bir yaşam alanına dönüştürmek isteyen müşterilerimize hitap ediyor. Kelebek Mutfak’ın yeni mağazalarıyla, bulunduğumuz her yerde fark yaratıyoruz”...