16 / 04 / 2024

kelebek yemek odaları tasarımları

kelebek yemek odaları tasarımları

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, sade ve kullanışlı konseptiyle hayata geçirdiği ‘Vetton’ ile yemek odalarında incelik ve zarafeti öne çıkarıyor.

İder Mobilya Limyra Yemek Odası ile doğadan ilham alın!

İder Mobilya, Limyra ile yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor. İder Mobilya Limyra Yemek Odası Takımı fiyatı 3.535 TL.

İder Mobilya İkaros Yemek Odası Takımı yeni bir soluk getiriyor!

İder Mobilya’nın, ceviz rengindeki İkaros Yemek Odası, yalın görünümü ve fonksiyonelliği dengeli bir bütünlük içerisinde sunarak yemek odalarının şıklığına yeni bir soluk getiriyor.

Koç Üniversitesi’nin tercihi Kelebek oldu!

Yenilikçi tasarımlarıyla yurt içi ve yurt dışında 8 binden fazla projenin dekorasyon işlerini gerçekleştiren Kelebek Mobilya, son olarak Koç Üniversitesi’nin yurt odalarını ürünleriyle donatacak.

İder Mobilya, Venessa Yemek Odası ile ferahlığı evinize taşıyor!

İder Mobilya, Venessa Yemek Odası ile beyazın ferahlığını evlerinize taşıyor. Birbirinden farklı yemek odalarının öne çıkan parçalarını tek bir takımda birleştiren Venessa Yemek Odası, İder Mobilya kalitesiyle sunuluyor.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açtı!

Muratpaşa ilçesindeki 2 bin metrekarelik mağazada, yatak odaları, yemek odaları, tv üniteleri, koltuk ve köşe takımları ile tamamlayıcı ürünler bulunuyor.

Altın Koza Mobilya İSMOB 2015'te yerini aldı!

Altın Koza Mobilya, modern ve avantgard tarzda yatak odaları ve yemek odaları üretiyor. İSMOB'da yeni model tanıtan firmanın kelebekli takımı ilgi görüyor.İhracat Müdürü Uğurtan Turgut, ürünleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

Kelebek Mobilya, ‘Queen’ ile yemek odalarına renk katıyor

Kelebek Mobilya, sade ve doğal duruşuyla Kelebek çizgisini ortaya koyan Queen, retro tasarımın yanı sıra gömme kulpları ve sağlam yapılı yüksek ahşap ayaklarıyla dikkat çekiyor.

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor!

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, ahşabın sıcaklığını retro çizgileriyle buluşturduğu yemek takımı Queen ile evinizde uyumlu bir atmosfer yaratıyor.

Kelebek, ‘Vetton’ ile ahşabın zarafetini yemek odasına taşıyor!

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, sade ve kullanışlı konseptiyle hayata geçirdiği ‘Vetton’ ile yemek odalarında incelik ve zarafeti öne çıkarıyor.

Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda!

GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda.

Termo Teknik Logic Yoğuşmalı Kombi porselen yemek takımı hediye ediyor!

İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi Logic Kombi’yi Türkiye’ye sunan Termo Teknik LOGIC Yoğuşmalı Kombi, 31 Ağustos’a kadar Güral Porselen’den 41 parça porselen yemek seti hediyeli.

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor!

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor. Ramazan ayının başladığı, yazın en sıcak günlerinde kısa sürede hafif ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız Emsan Fit tencere seti tam size göre...

Kelebek Mobilya Anna serisi ile kullanıcıları konforla buluşturuyor!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, 90’lı yıllardan bu yana tüketicilerin beğenisini kazanan şık ve de işlevsel tasarıma sahip ‘Anna’ serisi ile kullanıcıları konfor ile buluşturuyor.

kelebek yemek odaları tasarımları Haberi

kelebek yemek odaları tasarımları


Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, ahşabın sıcaklığı ve doğallığını yansıtan ‘Vetton’ ile yemek odalarında zarif bir atmosfer yaratıyor. Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek, sade ve kullanışlı konseptiyle hayata geçirdiği ‘Vetton’ ile yemek odalarında incelik ve zarafeti öne çıkarıyor. Ünlü İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile Kelebek Tasarım Ekibi’nin, endüstriyel anlayışa yeni bir soluk katmak için yalın çizgilerle tasarladığı Vetton; beyaz renkle buluşan ahşabın sıcaklığını ve doğallığını yemek odalarına taşıyor. 


Farklı kullanım avantajları

Kontradan yapılmış lake ayak tasarımıyla benzer ürünlerden ayrılırken, konforu destekleyen ayak yapısı sayesinde rahat bir oturum sağlıyor. Vetton’un, çekmece ve dolap depolaması sunan konsolunu, bölmeli gözleri olan ünitesi tamamlıyor. Farklı kullanım avantajları sunan ünite, istenilen bölmeye alternatif renklerdeki kapakların uygulanmasıyla vitrin ya...