28 / 03 / 2024

Keles Center Airport basın lansmanı

Keles Center Airport basın lansmanı

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keles Center Airport projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor.

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

Keleş Center Airport'ta 60 ay vadeli kampanya!

Keleş İnşaat “Keleş Center Airport” projesinde ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında yatırımcılar 31 Ekim 2018 tarihine kadar 60 ay vade ve 0,98 faiz oranıyla ev sahibi olabiliyor.

Keleş Center Airport'ta 84 ay 0,59 vade fırsatı!

Keleş İnşaat yeni projesi Keleş Center Airport’ta yeni bir kampanya hazırladı. Projede 0,59 vade farkı ile 84 ay taksit imkanı sunuluyor..

Keleş Center Airport'ta 40 ay vade farksız kampanya!

40 yıla yakın tecrübesi ile çevreye duyarlı ve yaşam odaklı projeler inşa eden Keleş İnşaat yeni projesi “Keleş Center Airport”ta ev sahibi olmak isteyenler için uygun ödeme seçenekleri planlıyor. 

Keleş Center Airport’ta sıfır peşinat kampanyası!

Keleş Center Airport projesinde yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Projede sıfır peşinatla daire sahibi olmak mümkün. 

Keleş Center Airport'tan kaçırılmayacak fırsat!

Keleş İnşaat'ın yeni projesi “Keleş Center Airport” yatırımcılarına hazırladığı kampanya dahilinde 0 peşinat 120 ay vade ve 40 ay şirket bünyesinde vade farksız ödeme yapılabiliyor..

Keleş Center Airport'ta fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 440 bin TL'den başladığı proje İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumda bulunuyor. 

2 lansman ertelendi!

Konut sektöründe lansman hareketliliği yaşanırken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. Keleş Center Airport ile Demir Country projelerinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 

Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi 18 Ekim'de basına lanse edilecekti ancak Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi.

Keles Center Airport basın lansmanı 18 Ekim'de!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keles Center Airport projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor.

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi!

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. 11 katlı üç blok olarak planlanan Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat imzası taşıyor...

Keleş Center Airport daire fiyatları!

Kelei Center Airport projesi Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirildi. Üç bloktan oluşan Keleş Center Airport projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projesinde fiyatlar 395 bin TL ile 1 milyon 488 bin 300 TL arasında değişiyor. Peki Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Keles Center Airport basın lansmanı Haberi

Keles Center Airport basın lansmanı

E-5 Otoyolu bitişiğinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yanı başında yeni bir yaşam ve iş merkezi  oluşturan Keleş İnşaat, “Keleş Center Airport” projesini basınla buluşturuyor.


Keles Center Airport basın lansmanı 18 Ekim'de  Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek. 


Proje hakkında:

21 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Keleş Center Airport  projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Proje toplamda 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Keles Center Airport projesinde teslimler 36 ay sonra...