19 / 04 / 2024

Keleş Center Airport'ta 60 ay vadeli kampanya!

Keleş Center Airport'ta 60 ay vadeli kampanya!

Keleş İnşaat “Keleş Center Airport” projesinde ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı.  Kampanya kapsamında yatırımcılar 31 Ekim 2018 tarihine kadar 60 ay vade ve 0,98 faiz oranıyla ev sahibi olabiliyor.



Keleş İnşaat, Keleş Center Airport projesi için yeni bir kampanya başlattı. Keleş İnşaat’ın kampanyasında 31 Ekim 2018 tarihine kadar 0,98 faiz oranıyla 60 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır, metro, metrobüs ve alternatif ulaşım seçeneklerinin merkezindeki konumuyla öne çıkan ve 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerden oluşan 498 rezidans, 220 ofis, 52 mağazadan meydana geliyor. Projede, daire fiyatları ise 440 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiyor.

Keleş Center Airport projesiyle ilgili açıklamalar yapan Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş; “Konut sektörünü canlandırma adına hükümetimizin yaptığı hamlelere destek olarak biz de Keleş İnşaat olarak faiz oranımızı 0,98’e çekerek 60 ay vade ile ödeme seçeneği sunan konut satışlarımızı gerçekleştireceğimiz yeni kampanyamızı hayata geçirdik” dedi.

Projenin öne çıkan özelliklerine dikkat çeken Keleş, “Konumuyla öne çıkan Keleş Center Airport projemiz, ‘Altın Aks’ın tam kalbinde yükseliyor. ‘Altın Aks’ bildiğiniz üzere TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5-Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği, çok önemli bir lokasyondur. Bu anlamda projemiz yatırımcısına yüksek kar vaat ederken, konforlu bir rezidans ve ofis ayrıcalığı da sunuyor” dedi. 

Keleş Center Airport, İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumu ile 21 bin 288 metrekare arsa üzerinde 150 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Kozmopolit bir bakış açısıyla tasarlanan proje, fütüristik mimarisiyle bölgedeki diğer projelerden farklılaşıyor. Her metrekaresi özel olarak tasarlanan projede; rezidans, ofis ve mağazalar fonksiyonellik özelliğiyle de dikkat çekiyor. Projede 1700 metrekarelik sosyal tesis, fitness alanı, yürüyüş parkuru, hamam, sauna, 7/24 güvenlik ve şehrin karmaşasına girmeden ulaşabileceğiniz süpermarket, kafe, restorant ve banka şubeleri de yer alıyor. 

Web: http://www.kelescenterairport.com/


Geri Dön