19 / 04 / 2024

Keleşoğlu Holding Denizİstanbul fiyatları

Keleşoğlu Holding Denizİstanbul fiyatları

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.

Keleşoğlu Holding, Eston Deniz’i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’dan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolara aldı.Satın alma sonrasında projeye devam eden Keleşoğlu, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Keleşoğlu İstanbul'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Yakuplu’da hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki marina, hudut kapısı oldu. Keleşoğlu Holding’in patronu Mustafa Keleş, “Karaköy’den sonraki ikinci hudut kapısı bizde olacak” diye açıklama yaptı. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018!

Keleşoğlu Deniz İstanbul ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 480 bin TL'den başlıyor. Projede 24 ay ya da 36 ay sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Yakuplu güncel fiyat listesi!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Yakuplu güncel fiyat listesi 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul'da ilk teslimler Şubat ayında yapılacak...

Keleşoğlu Yonca Apartmanı'nda metrekare fiyatı 8 bin TL’den başlıyor!

Keleşoğlu İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirdiği  Yonca Apartmanı projesinde toplamda 39 daire ve 2 dükkan bulunuyor. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 2017!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villadan meydana gelen Deniz İstanbul projesi Kasım ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesi 2017...

Keleşoğlu Holding Denizİstanbul fiyatları Haberi

Keleşoğlu Holding Denizİstanbul fiyatları

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı.


Satın alma sonrasında projeyi hızlandıran Keleşoğlu Holding, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi.


Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini söyleyerek; tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4500 konuttan oluşacak projenin lansmanını 2015 yılının üçüncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını ifade etti.


15 bin kişi yaşayacak


Beylikdüzü – Yakuplu’da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor.


Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. İstanbul’un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Denizİstanbul, marinanın yanı sıra otel, okul, hastane, cami, ev –...