16 / 04 / 2024

Keller Williams bölge müdürlükleri

Keller Williams bölge müdürlükleri

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da!

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da. Ufuk Gürül ve Burak Gözüm ortaklığı ile açılan Bodrum Bölge Müdürlüğü Keller Williams’ın Türkiye’de ki 7’inci bölge müdürlüğünü olma özelliği taşıyor.

Keller Williams'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı!

100 binden fazla danışman sayısıyla Türkiye 'nin en hızlı büyüyen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden biri olan Keller Williams 'ın Bornova ve Karşıyaka bölge müdürlükleri faaliyete başladı.

Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açıyor!

ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, İzmir’de iki yeni bölge müdürlüğü açarak Türkiye’de büyümeye devam ediyor. KW ofislerinin imza töreni, Keller Williams Uluslararası Başkanı Chris Heller’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Keller Williams franchise sistemiyle büyümeye devam ediyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Keller Williams 1.134 gün 5 bin 130 saat eğitim verdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, eğitim alanında gerçekleştirdiği etkinliklerde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Keller Williams, toplamda 1134 gün 5130 saat eğitim verildiğine dikkat çekiyor.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams bölge müdürlükleri Haberi

Keller Williams bölge müdürlükleri

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. KW Kristal Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı Cüneyt Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.


Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams (KW), İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KWKristal Bölge Müdürlüğü'nü hizmete açtı. 20 yıla yakın süredir Beylikdüzü bölgesine inşai proje ve müşavirlik hizmeti veren KW Kristal yönetici ortağı Cüneyt Güldamlası, gayrimenkul danışmanlığı konusunda eksik olduklarını farkederek Keller Williams’ın kapısını çaldığını söyledi.


Beylikdüzü’nün İstanbul’daki en fazla tapu işlemini gerçekleştiren ikinci ilçe olması sebebiyle bu işe adım attıklarını ifade eden Güldamlası “Beylikdüzü son derece dinamik ve kalitesi günden güne artan yeni projeleri ile İstanbul'un çekim noktası haline geldi. Her...