29 / 03 / 2024

kemal sunal orta direk şaban

kemal sunal orta direk şaban

Kemal Sunal'ın ilk kez 1984 yılında beyazperdede yayınlanan filmi Orta Direk Şaban filmi 36 yıl sonra günümüz Türkiye'sinde gerçek oldu. Domatesin fiyatı rekor kırdı vatandaş 'manavdan bir domates' alacak duruma geldi. Domatesin kilosu pes ettirdi.

Kemal Sunal'ın o filmindeki meşhur domates sahnesi gerçek oldu!

Kemal Sunal'ın ilk kez 1984 yılında beyazperdede yayınlanan filmi Orta Direk Şaban filmi 36 yıl sonra günümüz Türkiye'sinde gerçek oldu. Domatesin fiyatı rekor kırdı vatandaş 'manavdan bir domates' alacak duruma geldi. Domatesin kilosu pes ettirdi.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filmi bakın nerede çekilmiş!

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filminin nerede çekildiğini merak ettiniz mi? O evde Yeşilçam'ın izleri hala duruyor...

Elazığ'da Kemal Sunal'ın evi yıkıldı iddiasına Sunal Ailesi'nden açıklama geldi!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlere dair Sunal ailesinden açıklama geldi...

Kemal Sunal’ın doğduğu ev de yıkıldı!

Elazığ’da 41 kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı öğrenildi.

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gündoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Kemal Sunal Sokak Semerkand Sitesi'nde kuruldu.

kemal sunal orta direk şaban Haberi

kemal sunal orta direk şaban

Kemal Sunal'ın yıllar önce Orta Direk Şaban filminde çekilen bir sahne günümüzde gerçek oldu. Filmde Orta Direk Şaban rolünü oynayan Kemal Sunal, her gün çaya şekere, una pirince gelen zamlardan aşırı derece bunalmış her gittiği yerde bir gün önce ödediği ürüne bir gün sonra zam geldiğini öğrenince düşüp bayılma nöbetlerine tutulmuştur. Orta Direk Şaban, yine bir sahnede elindeki sipariş listesiyle bakkala girer ve bakkaldan, 'Son zamlardan sonra param bu kadarına yetiyor' diyerek 214 gram pirinç, 118 gram kuru fasulye, 73.5 gram yağ, 1.5 tane domates ister. Bakkal şaşkın bakışlarla 'Yarım dometes olur mu canım?' diye sorar, Şaban da neden olmasın der, tezgahta duran domatesi eline alır ve keserek ortadan ikiye böler ve meşhur repliğini söyler: Bütün domates olur da yarım domates olmaz mı?...